10 crossbody τσάντες για να κρατήσετε αυτή την άνοιξη

Οι τσάντες ταχυδρόμου είναι η επιτομή του casual chic.

Υπάρχουν πολλά είδη τσάντας που εξυπηρετούν τις εμφανίσεις μας, ένα από τα πιο δημοφιλή οι crossbody τσάντες. Τι είναι, όμως, αυτό που τις κάνεις τόσο αγαπητές και απαραίτητες; Οι crossbody τσάντες είναι στιλάτες, πρακτικές και ευέλικτες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το βασικότερο πλεονέκτημα μίας crossbody τσάντας, που στην ελληνική τους μετάφραση αποκαλούμε "τσάντες - χιαστί", είναι το μακρύ λουρί που διαθέτουν και επιτρέπει να τις περάσετε διαγώνια στο κορμό σας αφήνοντας τα χέρια σας ελεύθερα. Αυτή ακριβώς είναι η μεγάλη ευκολία τους: μπορείτε να τις φοράτε χωρίς να νιώθετε ότι σας κουράζουν. Δεν είναι τυχαίο που οι "τσάντες - χιαστί" είναι ιδιαίτερα δημοφιλείς ανάμεσα σε πολυάσχολες influencers και celebrities που βρίσκονται διαρκώς στον δρόμο για δουλειές. 

Επιπλέον, οι crossbody τσάντες δεν είναι μεγάλες σε μέγεθος (έρχονται σε size small & medium) που σημαίνει ότι δεν αφήνουν περιθώρια για μεγάλος βάρος, το οποίο θα πρέπει να κουβαλήσετε μαζί σας. Είναι τσάντες που χωράνε τα απαραίτητα και επομένως γίνονται εξαιρετικά πρακτικές. Αυτό, λοιπόν, τις κάνει μία εξαιρετική επιλογή όταν θέλετε, για παράδειγμα, να βγείτε για ψώνια ή για βόλτα και δεν θέλετε να νιώθετε φορτωμένη. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Βεβαίως, οι "τσάντες - χιαστί" είναι κι εξαιρετικά στιλάτες, εμφανίζονται σε διάφορα χρώματα και σχέδια, που μπορείτε να ταιριάξετε με τα looks σας, ενώ ένα επιπλέον χαρακτηριστικό τους, που πολλά brands έχουν φροντίσει να εξασφαλίσουν για τα κομμάτια που σχεδιάσουν, είναι ότι διαθέτουν αποσπώμενο λουράκι που σας επιτρέπει να τις κρατήσετε και ως top handle (χειρός) και ως shoulder (ώμου). 

Οι crossbody τσάντες της άνοιξης

Οι crossbοdy τσάντες δεν απουσιάζουν από τις συλλογές των fashion brands που σχεδιάζουν και φιλοξενούν τσάντες. Επιστρέφουν κάθε σεζόν είτε σε κλασικά, διαχρονικά σχέδια που έχουν ξεχωρίσει είτε σε ανανεωμένες εκδοχές ή σε ολοκαίνουργια σχέδια.

Έτσι, κι αυτή την άνοιξη μπορείτε να αναζητήσετε μία σειρά από επιλογές που θα προσφέρουν φρεσκάδα και στιλ στις εμφανίσεις σας. Από τις κλασικές Dior Bobby και Gucci 1955 Horsebit, την ανανεωμένη Valentino Garavani Supervee και τη φρέσκια LV Pont 9 της Louis Vuitton, η παρακάτω λίστα περιλαμβάνει 10 crossbody τσάντες που θα γίνουν η βασική σας επιλογή σε αξεσουάρ για τα ανοιξιάτικα looks σας. 

Editor's choice

Τσάντα Bobby Dior, Dior Boutique.

Τσάντα LV Pont 9, Louis Vuitton.

Supervee crossbody τσάντα, Valentino.

Cavalcade crossbody τσάντα Longchamp, digalakis.com.

Crossbody τσάντα Tod's, Tod's Boutique.

1955 Horsebit τσάντα, Gucci.

K/Autograph crossbody τσάντα, Karl Lagerfeld.

Trunk crossbody τσάντα, Marni.

Crossbody τσάντα Weekend Max Mara, attica.

Millie crossbody MCM, Boutique MCM.