8 maxi φούστες για να υιοθετήσετε την top τάση της άνοιξης

Γιατί αξίζει να επενδύσετε σε maxi φούστες;

Πρωταγωνίστησαν στις συλλογές οίκων μόδας όπως των Prada και Jacquemus, προσφέρουν άνεση και μας κάνουν να ονειρευόμαστε το καλοκαίρι. Ο λόγος για τις maxi φούστες, οι οποίες φέτος την άνοιξη επανέρχονται στη λίστα με τα top trends της μόδας και ένα είναι σίγουρο: οι μακριές φούστες είναι το κομμάτι εκείνο που θα κάνει τα ανοιξιάτικα looks σας να ξεχωρίσουν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σε ίσια γραμμή, διακοσμημένες με βολάν ή κεντήματα, σε γήινες αποχρώσεις αλλά και σε εντυπωσιακά floral και statement μοτίβα, σε bold χρώματα όπως το φούξια και το κόκκινο, και φυσικά στα διαχρονικά αγαπημένα μας λευκό και μαύρο, η ποικιλία που μπορείτε να βρείτε στις συλλογές των brands σε maxi φούστες είναι τεράστια. Οι μακριές φούστες, που δεν πρέπει να λείπουν από τη γκαρνταρόμπας σας αυτή τη σεζόν, είναι εκείνες από λινό ύφασμα, οι οποίες μπορούν να φορεθούν άνετα και τους καλοκαιρινούς μήνες.

Prada SS21
Prada SS21

Jacquemus SS21 συλλογή
Jacquemus SS21

Styling Tips

Μπορεί οι μακριές φούστες να είναι άκρως εντυπωσιακές, ωστόσο πολλές γυναίκες διστάζουν να τις επιλέξουν, αφού πιστεύουν πως χρειάζονται ιδιαίτερο styling. Ευτυχώς, αυτό είναι ένα ακόμα στιλιστικό κλισέ που δεν ισχύει. Οι maxi φούστες ταιριάζουν τέλεια με t-shirts και πουκάμισα, ενώ μερικά από τα παπούτσια που είναι ιδανικά είναι τα sneakers, τα loafers, τα σανδάλια, αλλά και οι εσπαντρίγιες.

Editor's Picks

Maxi φούστα εμπριμέ, Etro.

Maxi φούστα με βολάν, Diane von Furstenberg.

Denim maxi φούστα, Tod's.

Patterned maxi φούστα, Missoni.

Πλισέ maxi φούστα, H&M.

Πουά maxi φούστα, Philosophy Di Lorenzo Serafini.

Πλισέ φούστα, Max Mara, Max Mara Boutique.

Floral maxi φούστα, Dolce & Gabbana.