10 καλοκαιρινά φορέματα που θα ενέκρινε και η Kate Middleton

Η δούκισσα του Cambridge λατρεύει τα φορέματα και διαθέτει πολλά ωραία κομμάτια στη γκαρνταρόμπα της.

Οι εμφανίσεις της Kate Middleton χαρίζουν έμπνευση σε εκατομμύρια γυναίκες σε όλο τον πλανήτη. Η επιλογή της, μάλιστα, να επενδύει σε οικονομικά προσιτά κομμάτια έχουν κάνει το "Kate Effect" ένα από τα πιο επιδραστικά φαινόμενα στη βιομηχανία της μόδας. Πολλά λιγότερο γνωστά high street ή ανεξάρτητα βρετανικά brands γνώρισαν και γνωρίζουν επιτυχία χάρη στην ευλαβική συχνά συνέπεια με την οποία η δούκισσα του Cambridge αγοράζει από τις συλλογές τους. 

Brands όπως τα Emilia Wickstead, Erdem, Alessandra Rich, Reiss, Ghost, Beulah, L.K. Bennett, Temperley London, Marks & Spencer, Whistles, Boden, &Other Stories, Topshop, Mango κ.ά., έχουν πάντα μία θέση στη γκαρνταρόμπα της Middleton, που γνωρίζει καλά πώς το στιλ δεν έχει να κάνει μόνο με την αξία του ρούχου αλλά με το σωστό mix & match κομματιών

Διαβάστε Επίσης

Τα φορέματα της Kate 

Ψηλά στη λίστα των στιλιστικών επιλογών της δούκισσας βρίσκονται τα φορέματα. Είτε σε formal είτε σε λιγότερο formal περιστάσεις, η Kate συχνά θα καταφύγει στην επιλογή τους ως μία κομψή λύση, που ανάλογα με τη σιλουέτα μοιάζει και απόλυτα συμβατή με τους ενδυματολογικούς κανόνες του παλατιού. Η αλήθεια είναι ότι η Kate Middleton εμφανίζεται σπάνια δημοσίως με μίνι φορέματα ή φορέματα με τιράντες, που μοιάζει να είναι λιγότερο ταιριαστά με τον ρόλο της, αλλά οι μίντι και μάξι επιλογές της είναι πάντα εξαιρετικά κομψές και φαίνεται να συμβαδίζουν καλύτερα και με το προσωπικό της στιλ, το οποίο διακρίνεται από μία ρομαντική διάθεση και παράλληλα δυναμισμό. 

Kate Middleton floral φόρεμα

Το καλοκαίρι, μάλιστα, η δούκισσα απολαμβάνει ιδιαίτερα τις πιο ανάλαφρες κι αέρινες φόρμες και τα φλοράλ μοτίβα είναι από τα αγαπημένα της. Shirt dresses, αμπίρ γραμμές και εβαζέ φούστες, fluted και τρουακάρ μανίκια, γιακάδες και λεπτές ζώνες στη μέση, φλοράλ και πουά μοτίβα, βολάν και κεντημένες λεπτομέρειες, σειρές από κουμπιά είναι στοιχεία που χαρακτηρίζουν τα φορέματα που διαλέγει να φορέσει, συχνά συνδυάζοντάς τα με τις εσπαντρίγιες της. Επίσης, δεν διστάζει να επενδύσει σε χρώματα, ιδίως σε ανάλαφρες παστέλ αποχρώσεις, με το γαλάζιο, το ροζ, το κίτρινο, το λιλά να αποτελούν αγαπημένα της χρώματα, όπως και το πράσινο, το μπλε ή το κόκκινο. 

Editor's choices 

Τα παρακάτω 10 φορέματα αποτελούν επιλογές που σίγουρα να ενέκρινε η Kate Middleton. 

Φλοράλ μίντι φόρεμα με κεντητό γιακά, Ghost.

Φλοράλ μεταξωτό μίντι φόρεμα με γιακά, Alessandra Rich.

Πουά μίντι shirtdress με δαντέλα, Rixo.

Βαμβακερό denim shirtdress, Gabriela Hearst.

Μίντι φλοράλ φόρεμα με φουσκωτά μανίκια M&S X Ghost, Marks & Spencer.

Εμπριμέ μεταξωτό μίντι φόρεμα με βολάν, The Vampire's Wife.

Φλοράλ μεταξωτό μίντι φόρεμα, Beulah.

Φλοράλ βαμβακερό μίντι φόρεμα, Brock Collection.

Καφέ πουά μίντι φόρεμα, Alexa Chung.

Μεταξωτό φλοράλ μάξι φόρεμα, Zimmerman.