Οι στιλάτες κόρες των celebrities στο κόκκινο χαλί των Καννών

Hazel Moder, Iris Law, Honor Swinton Byrne και Dylan Penn στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ των Καννών.

"Το μήλο κάτω από τη μηλιά θα πέσει", λέει η λαϊκή ρήση και αυτή η διαπίστωση δεν αφορά μόνο το ταλέντο που μεταφέρεται από γενιά σε γενιά. Αφορά πολλά περισσότερα πράγματα, κι ένα από αυτά η αίσθηση το στιλ. Το κόκκινο χαλί του φετινού 74ου Φεστιβάλ Καννών φιλοξένησε πολλούς πρωταγωνιστές, αλλά και τα παιδιά τους. Είτε ως πρωταγωνιστές τα ίδια είτε ως συνοδοί των διάσημων γονιών τους, οι παρακάτω "celebrity" κόρες έκλεψαν την παράσταση στο κόκκινο χαλί με τις στιλιστικές τους επιλογές. 

Iris Law

Οι στιλάτες κόρες των celebrities στο κόκκινο χαλί των Καννών
Με φόρεμα Christian Dior.

Κόρη του Jude Law και της Sadie Frost, η 20χρονη Iris Law, που εργάζεται ως μοντέλο, βρέθηκε στην πρεμιέρα της ταινίας The French Dispatch και εντυπωσίασε με το στιλ της, γενικά. Το ξυρισμένο ξανθό της κεφάλι, ένα hair style που πολλοί θεωρούν ότι έκανε για τις ανάγκες του ρόλου της στη σειρά "Pistols" με τον οποίο κάνει το ντεμπούτο της στην υποκριτική, έδινε στο Grecian chic φόρεμά της από τον οίκο Dior μια πανκ πινελιά. Η Iris Law εκτός από έναν υπέρκομψο και γοητευτικό πατέρα, έχει νονά έναν θρύλο του modeling: την Kate Moss. Επομένως, τίποτα δεν είναι τυχαίο στο στιλ της. 

Dylan Penn

Dylan Penn Cannes
Με φόρεμα Balmain. 

Κόρη του Sean Penn και της Robin Wright, η 30χρονη Dylan Penn- που μοιάζει εκπληκτικά στη μητέρα της- έκανε την εμφάνισή της στις Κάννες συνοδεύοντας τον πατέρα της, αλλά και τον αδελφό της, Hopper, στην πρεμιέρα του Flag Day. Στην ταινία πρωταγωνιστούν τα δυο αδέλφια, και τη σκηνοθέτησε ο πατέρας τους. Η Dylan για την παρουσία της στην πρεμιέρα της ταινίας τους επέλεξε τον οίκο Chanel και ένα look από την Pre-Fall 2021 συλλογή, ενώ για να παρακολουθήσει την πρεμιέρα της ταινίας The French Dispatch φόρεσε μια sequin δημιουργία με λεπτομέρειες από διαφάνειες από τη Spring 2021 συλλογή του οίκου Balmain

Dylan Penn Cannes
Με τον πατέρα της Sean Penn και look Chanel. 

Επίσης, η Dylan Penn έδωσε το παρών στο γεύμα του οίκου Louis Vuitton στις Κάννες μ' ένα μίνι φόρεμα από τη συλλογή του και κοσμήματα Chopard. Για την ιστορία, στιλίστρια της ανερχόμενης κι εντυπωσιακής Dylan είναι η διάσημη Rachel Zoe. 

Dylan Penn Cannes
Με μίνι φόρεμα Louis Vuitton. 

Honor Swinton Byrne

Honor Swinton Byrne
Με φόρεμα Gucci. 

Κόρη της Tilda Swinton και του κομίστα John Byrne, η 23χρονη Honor Swinton Byrne βρέθηκε στις Κάννες συνοδεύοντας τη μητέρα της. Στην πρεμιέρα της ταινίας The French Dispatch, στην οποία πρωταγωνιστεί η μητέρα της, η Honor επέλεξε να φορέσει ένα sequin φόρεμα από τη Fall 2021 συλλογή του οίκου Gucci. Όμως, στις Κάννες βρέθηκε και για την προβολή της ταινίας στην οποία πρωταγωνιστεί η ίδια (The Souvenir part 2) - μαζί με τη μητέρα, με την οποία εμφανίστηκαν πιασμένες χέρι - χέρι στο screening event. 

Honor Swinton Byrne Tilda Swinton
Με τη μητέρα της Tilda Swinton και look από τον οίκο Chanel. 

Hazel Moder

Hazel Moder Cannes

Κόρη της Julia Roberts και του εικονολήπτη Danny Moder, η 16χρονη Hazel Moder βρέθηκε στις Κάννες συνοδεύοντας τον μπαμπά της στην προβολή της ταινίας Flag Day, στην οποία εκείνος έχει αναλάβει τη διεύθυνση φωτογραφίας. Αυτή είναι μία από τις σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις της κόρης της Roberts και φυσικά όλα τα φλας στράφηκαν πάνω της. Για την εμφάνισή της στο κόκκινο χαλί, η Hazel έκανε αυτό που αρμόζει για την ηλικία της - και προφανώς αντανακλά το στιλ και την προσωπικότητά της: φόρεσε ένα κίτρινο shirt dress και mary janes, ενώ είχε τα ξανθά μαλλιά της πιασμένα αλογοουρά, θυμίζοντας πολύ τη μητέρα της.