8 ζευγάρια παπούτσια για να φορέσετε με μίνι φούστες

Σε ποια καλοκαιρινά ζευγάρια αξίζει να επενδύσετε;

Οι μίνι φούστες αποτελούν μία ιδιαίτερα κομψή και θηλυκή επιλογή, ιδίως για το καλοκαίρι. Είναι άμεσα συνδεδεμένες στο μυαλό μας ως ο τύπος της φούστας που θα αναδείξει καλύτερα τα πόδια και γι' αυτό θα δείτε να τις επιλέγουν συχνά γυναίκες που αυτό είναι το δυνατό τους σημείο. Όμως, οι μίνι φούστες διαθέτουν μία ποικιλία σε σχέδια που τις κάνει ιδανικές για κάθε σωματότυπο και για κάθε ύψος, και φυσικά για κάθε ηλικία, αφού μίνι φούστα δεν θεωρείται απαραίτητα μόνο η σούπερ μίνι αλλά και κάθε άλλη που σταματά πάνω από το γόνατο και μπορεί να έχει ένα υπέροχα κολακευτικό χαρακτήρα για κάθε γυναίκα που τελικά την επιλέγει. 

Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να επενδύσετε σε εφαρμοστές μίνι φούστες ή κλος ή σε A γραμμή , σε χρώματα ή σχέδια και υφές που σας ταιριάζουν και να τις φορέσετε είτε μ' ένα blazer στο γραφείο σας ή μ' ένα πουκάμισο για μια casual chic εμφάνισή ή και μ' ένα ολόσωμο μαγιό για την παραλία. 

Ωστόσο, σημαντικό είναι στην περίπτωση που επιλέξετε να φορέσετε μία μίνι φούστα, να δείξετε ιδιαίτερη φροντίδα για το ζευγάρι παπούτσια με το οποίο θα τη συνδυάσετε. Ειδικά στην περίπτωση της μίνι φούστας, που σκοπό έχει να αναδείξει τα πόδια σας η επιλογή κομψών παπουτσιών έχει μεγάλη σημασία ώστε να ολοκληρώσει ιδανικά αυτό τον σκοπό. 

Διαβάστε Επίσης

Οι μίνι φούστες ταιριάζουν σχεδόν με όλα τα καλοκαιρινά παπούτσια και μπορεί η αντίληψη ότι μ' ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα θα κερδίσετε εξτρά πόντους σε ύψος να είναι κυρίαρχη, αλλά η αλήθεια είναι ότι ισχύει το αντίστροφο. Οι Γαλλίδες, για παράδειγμα, που φημίζονται για την εξαιρετική αντίληψή τους στο styling, επιλέγουν να φοράνε τις μίνι φούστες τους με flat παπούτσια καθώς αυτό το τρικ εξασφαλίζει τις ιδανικές αναλογίες σ' ένα outfit, και το κάνει όσο αποκαλυπτικό πρέπει αναφορικά με τα πόδια σας. Τα kitten heels ή τα χαμηλά block heels μπορούν, επίσης, να σας εξασφαλίσουν παρόμοιο αποτέλεσμα, ενώ αν θέλετε να ...ανεβείτε πιο ψηλά, οι πλατφόρμες είναι μια καλή επιλογή - η οποία, μάλιστα, ταιριάζει εξαιρετικά με full skirts. Φυσικά, ένα κομψό ζευγάρι πέδιλα με ψηλό τακούνι δεν είναι απαγορευτικό για το looks σας, αρκεί να αναδεικνύει σωστά τις αναλογίες σας και το styling να είναι κατάλληλο. 

Τα mules αποτελούν επίσης μια σικ επιλογή για τις μίνι φούστες σας, ιδίως αν την έχετε επιλέξει για μια εμφάνιση στη δουλειά ή μια βραδινή έξοδο, ενώ μπορείτε πάντα για μια casual εμφανίσεις να συνδυάσετε μια μίνι φούστα με sneakers

Παρακάτω θα βρείτε 8 ζευγάρια παπούτσια που είναι ιδανικά για να φορέσετε με τις καλοκαιρινές μίνι φούστες σας: 

Editor's choice 

Ψηλοτάκουνα πέδιλα

Ψηλοτάκουνα πέδιλα

Πέδιλα «Le Maillon», Saint Laurent.

Mules

Mules

Mules, Christian Louboutin.

Πλατφόρμες

Πλατφόρμες

Rockstud εσπαντρίγιες πλατφόρμες,  Valentino.

Σανδάλια Thong

Σανδάλια Thong

Σουέτ τhong sandals με κρύσταλλα Swarovski, Pedro Garcia.

Kitten Heels

Kitten Heels

Mules με kitten heels, Jimmy Choo.

Block Heels

Block Heels

Πέδιλα με block heels, Kalogirou.

Sneakers

Sneakers

Stan Smith Adidas, adidas.gr

Φλατ σανδάλια

Φλατ σανδάλια

Slides εσπαντρίγιες Macarena, Haralas