Transitional Dressing | Τα πιο κομψά "μεταβατικά" outfits για γυναίκες σε κάθε ηλικία

Υποδεχτείτε το Φθινόπωρο με ασυναγώνιστο στιλ.

Μπορεί το καλοκαίρι να μην έχει τελειώσει ακόμα, και για κάποιες οι διακοπές μόλις να ξεκινούν, αλλά η στιγμή που θα υποδεχτούμε επίσημα το Φθινόπωρο είναι πολύ κοντά. Αυτό σημαίνει, μεταξύ άλλων, ότι θα πρέπει να σκεφτούμε και τη φθινοπωρινή γκαρνταρόμπα και το στιλ που θα υιοθετήσουμε στη διάρκεια αυτής της μεταβατική εποχής όπου οι ζεστές μέρες εναλλάσσονται με βροχές και κρύο. 

Το transitional dressing προβλέπει συνδυασμούς καλοκαιρινών και φθινοπωρινών κομματιών σε ελκυστικά και κομψά combos, που χαρίζουν ευελιξία και άνεση παραμένοντας πιστά στην κομψότητα. Για τις γυναίκες άνω των 50, η μεταβάση από τη μία εποχή στην άλλη αποτελεί μια εξαιρετική ευκαιρία για να αναδείξουν το στιλ τους αφού στη γκαρνταρόμπα τους (οφείλουν να) υπάρχουν όλα εκείνα τα staples που κρίνονται απαραίτητα γι' αυτή την περίπτωση. Blazers, λευκά πουκάμισα, βερμούδες, γιλέκα, ζακέτες, t-shirts, tailored παντελόνια, jeans, είναι μερικά από τα βασικά κομμάτια που μπορείτε να αξιοποιήσετε στα "μεταβατικά" σας outfits χωρίς κανένα άγχος να υιοθετήσετε τάσεις για να είστε στιλάτες. 

Παρακάτω μπορείτε να πάρετε μερικές φρέσκες ιδέες για transitional dressing από τις πιο ενημερωμένες fashionistas άνω των 50:  

-Βερμούδες & Γιλέκα 

Το Φθινόπωρο είναι ιδανική εποχή για να φορέσετε βερμούδες. Συνδυάστε της με λευκό πουκάμισο ή και πλεκτά γιλέκα και αναβαθμίστε τις καθημερινές σας εμφανίσεις. 

- Polo Sweaters

Ένα από τα κομμάτια που έχει ήδη ξεχωρίσει ως τάση για τη φετινή χρονιά είναι τα polo πουλόβερ. Επενδύστε σ' ένα cable knit polo πουλόβερ και συνδυάστε είτε με sweatpants είτε με τα τζιν σας ή ακόμα και με σορτς για outfits που τα διακρίνει η κομψή άνεση. 

-Sailor Tops

Είτε το πείτε sailor top είτε breton top, η ουσία παραμένει η ίδια: οι μπλούζες με ρίγες, οι περίφημες μαρινιέρες, που δανείζονται την αισθητική τους από τις παραδοσιακές στολές των ναυτικών, γίνονται must στο στιλ  μίας μεταβατικής εποχής. Ένας εναλλακτικός τρόπος να τις φορέσετε είναι όπως αυτός που βλέπετε στο προφίλ της Alyson Walsh, μέσα από μία ολόσωμη φόρμα ή μία σαλοπέτα

-Cardigans 

Το Φθινόπωρο είναι η εποχή της ζακέτας. Από τις πιο κοντές και εφαρμοστές μέχρι τις πιο μακριές και άνετες σε φόρμα, βρίσκουν πάντα μια θέση στα looks της εποχής. 

-7os  style

Αν πάλι θέλετε να δοκιμάσετε κάτι διαφορετικό η πρόταση της "Accidental Icon" Lyn Slater για ένα outfit με έμπνευση από τα '70s είναι μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα ιδέα. Συνδυάστε απλά εμπριμέ πουκάμισο, παντελόνι- καμπάνα και πλατφόρμες.