8 πουκάμισα για αναβαθμισμένο business style

Τα πουκάμισα με τα οποία θα κάνετε τη διαφορά στις εμφανίσεις του γραφείου.

Μετά από αρκετούς μήνες τηλεργασίας, όπου χώρος εργασίας είχε μετατραπεί το σαλόνι ή η κουζίνα και τα "office looks" περιλάμβαναν άνετα knit φορέματα, αθλητικές φόρμες ή ακόμα και πιτζάμες, έφτασε η πολυποθητη επιστροφή στο γραφείο. Τα αρχικά συναισθήματα είναι ανάμεικτα αφού χρειάζεται να αλλάξουμε και πάλι τη ρουτίνα μας. Ωστόσο, ο κόσμος της μόδας πάντα έχει τις λύσεις που χρειαζόμαστε και στην προκειμένη περίπτωση μάς βοηθά να εξελίξουμε το business style μας. 

Ο βασικός στόχος που χρειάζεται να θέσετε είναι να κάνετε πράξη όσα στιλιστικά μαθήματα κερδίσατε κατά τη διάρκεια του lockdown. Να φοράτε δηλαδή μόνο ό,τι σάς κάνει να νιώθετε άνετα και σάς φτιάχνει τη διάθεση. Αυτές τις δύο παραμέτρους χρειάζεται να προσαρμόσετε στο dress code που ενδεχομένως να σάς επιβάλει η εργασία σας. Πολύτιμος σύμμαχος σε αυτή τη στιλιστική πρόκληση είναι ένα κομμάτι - κλειδί που έχει μία σταθερή θέση στη γυναικεία γκαρνταρόμπα : το πουκάμισο.

Σε περίπτωση που το μυαλό σας ταξιδεύει ήδη σε κλασικά σχέδια και λευκές ή γαλάζιες αποχρώσεις, θα χρειαστεί να το σκεφτείτε ξανά. Η ανανέωση των office looks σας μπορεί να επιτευχθεί με επιτυχία εάν επενδύσετε σε πουκάμισα με bold αποχρώσεις ή εμπριμέ μοτίβα που θα αναβαθμίσουν χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια ακόμα και τον πιο απλό συνδυασμό. Σκεφτείτε πόσο πιο ενδιαφέρον και κομψός θα είναι ο συνδυασμός pencil φούστα/ ψηλόμεση παντελόνα και πουκάμισο, εάν το δεύτερο είναι σε μία έντονη απόχρωση ή σε ένα πολύ ιδιαίτερο μοτίβο. Αμέσως θα φανεί πως έχετε προσπαθήσει περισσότερο για το σύνολο σας και σίγουρα τα χαρούμενα χρώματα θα έχουν θετική επίδραση στη διάθεση και την ψυχολογία σας. 

Τα ιδιαίτερα πουκάμισα θα σας φανούν ιδιαίτερα χρήσιμα εάν είστε λάτρεις του layering. Φορέστε ένα πουκάμισο με ιδιαίτερο μοτίβο μέσα από το κλασικό, μαύρο φόρεμα σας ή συνδυάστε το με το κλασικό κοστούμι σας. Θα είναι μία μοντέρνα πινελιά που θα σας ανανεώσει αμέσως. 

Editor's Picks 

Εμπριμέ πουκάμισο από 100% βαμβάκι Massimo Dutti

Πουκάμισο monogram Tommy Hilfiger

Εμπριμέ πουκάμισο Max Mara

Silk shirt Max Mara

Εμπριμέ πουκάμισο Carolina Herrera

Πουκάμισο με δαντέλα Alessandra Rich

Πουκάμισο The Frankie Shop

Εμπριμέ πουκάμισο με 70s μοτίβο Cos