Οι knee high μπότες είναι το μεγαλύτερο shoe trend του 2021

Τα 10 ζευγάρια στα οποία πρέπει να επενδύσετε ...για αρχή.

Αν η περσινή σεζόν αφορούσε κυρίως τα ankle boots, ιδίως τα chuncky, η φετινή σεζόν αποφασίζει να δώσει το προβάδισμα στις knee- high μπότες, τις μπότες δηλαδή που φτάνουν μέχρι το γόνατο. Μία ματιά στις συλλογές οίκων και brands για τη σεζόν Fall- Winter 2021 θα σας πείσει ότι το συγκεκριμένο είδος μπότας, σε διάφορες παραλλαγές, από τις πιο θηλυκές ως τις πιο στιβαρές και unisex, δηλώνει δυναμικά παρών στη μόδα του 2021. Σχεδόν, γίνεται κυρίαρχο στις τάσεις των παπουτσιών. 

Διαβάστε Επίσης

Οι knee-high μπότες, και από κοντά οι midcalf δηλαδή αυτές που σταματούν στο ύψος της γάμπας, επιστρέφουν για να διεκδικήσουν τον ρόλο του παπουτσιού που θα προσφέρει ασυναγώνιστη κομψότητα - μιας και συχνά δείχνουν λιγότερο άχαρες από τα τρακτερωτά μποτάκια και τις γαλότσες που κυριάρχησαν στην περσινή μόδα-, προσφέροντας ταυτόχρονα άνεση και προστασία στο πόδι. Η επιλογή μιας knee-high μπότας προσφέρει, επίσης, ευελιξία καθώς μπορεί να συνδυαστεί ιδανικά με διάφορα κομμάτια της γκαρνταρόμπας, ακόμα και να φορεθεί μέσα από παντελόνια ή μάξι φούστες, αλλά και να εξυπηρετήσει το διαφορετικό στιλ, και κυρίως τον σωματότυπο, κάθε γυναίκας. Για παράδειγμα, οι over -the - knee μπότες μπορεί να μην κολακεύουν τελικά μία petite γυναικεία σιλουέτα ή οι sock boots μια γυναίκα με γεμάτες γάμπες, ενώ οι μπότες ως το γόνατο φαίνεται να ανταποκρίνονται καλύτερα στις προσδοκίες για στιλ χωρίς λάθη. 

Knee - highs στα runways

Από τα runways για τη μόδα Φθινοπώρο- Χειμώνας 2021, ξεχωρίζουν για τη φρέσκια ματιά τους οι knee- high μπότες από τις συλλογές των Louis Vuitton, Chanel, Fendi, Gucci, Valentino, Longchamp, Hermès, Ulla Johnson, Alberta Ferretti, Versace, Victoria Bekcham, Jil Sander κ.ά. Οι προτάσεις των οίκων, που στην πλειοψηφία τους έχουν ενσωματώσει στις συλλογές του ζευγάρια knee-highs, προσφέρουν μία τεράστια γκάμα από επιλογές: από moon boots (Chanel) και μπότες ιππασίας (Gucci, Longchamp) μέχρι κλασικές με τακούνι (Hermès), πλατφόρμες (Versace) και "Go party!" (Victoria Beckham), κάνοντας ακόμα περισσότερο ελκυστική την επιλογή τους ως τα παπούτσια που θα υποστηρίξουν καλύτερα τις εμφανίσεις της χρονιάς. 

Louis Vuitton Fall 2021
Louis Vuitton FW21
 
Fendi AW21
Fendi FW21
Longchamp AW21
Longchamp FW21
 
Chanel FW21
Chanel FW21

Editor's choices 

Αναζητώντας online knee - high μπότες, ανακαλύψαμε 10 ζευγάρια μπότες στα οποία δύσκολα θα μπορούσε να αντισταθεί μια ενημερωμένη fashionista. 

"Robin" δερμάτινες μπότες, Balmain.

Φλάτ δερμάτινες μπότες, Alaïa.

Κροκό δερμάτινες μπότες, Paris Texas.

Horsebit δερμάτινες μπότες, Gucci.

"Pamfilo" μπεζ σουέτ μπότες, Manolo Blahnik.

Μπότες Bettina Vermillon, kalogirou.com

Δερμάτινη μπότα με τακούνι κι αλυσίδα, Zara.

"Deanne" δερμάτινες μπότες σε καφέ, Bally.

Cut-out δερμάτινες μπότες, Via Roma 15.

"Cece" μπορντό δερμάτινες μπότες, Jennifer Chamandi.