Τα top sneakers που μπορείτε να εμπιστευτείτε για άνεση και στιλ

Τα ζευγάρια που θα γίνουν οι βασικές επιλογές στις εμφανίσεις σας.

Τα sneakers αποτελούν ένα είδος παπουτσιού που δεν χωράει κανένα περιορισμό: δεν το αγγίζουν οι τάσεις, δεν αφορά συγκεκριμένες ηλικίες, διαθέτει σχέδια που εξυπηρετούν κάθε στιλ και επιστρέφουν διαρκώς ανανεωμένα και μοντέρνα. Τα γυναικεία επώνυμα sneakers, μάλιστα, έχουν καταφέρει να ξεπεράσουν ακόμα και το στερεότυπο του casual και πλέον έχουν γίνει μια επιλογή που μπορεί να συντροφεύσει οffice looks και βραδινές εμφανίσεις.

Ποια sneakers να επιλέξετε;

Εάν επιθυμείτε να εστιάσετε στις κυρίαρχες τάσεις και να προσφέρετε στα outfits σας μία updated αισθητική, τότε θα πρέπει να κατευθύνετε τις αγορές σας σε sneakers με oversized σόλα, αλλά και αθλητικά παπούτσια με χρώματα και μοτίβα.

Οι συλλογές Mexx, DKNY, Geox, Camper, Kendall + Kylie, που θα βρείτε στον HARALAS, φιλοξενούν ζευγάρια που συντάσσονται απόλυτα με το trend και γίνoνται η πιο άνετη και stylish λύση για εμφανίσεις που δεν μένουν αποκλειστικά στον sporty χαρακτήρα, αλλά εξυπηρετούν και τη μοντέρνα κομψότητα. Από την άλλη, μπορείτε να αναζητήσετε sneakers με χρώματα στις συλλογές UGG, ACBC και Versace, ενώ ένα ζευγάρι φλατ sneakers από τα δημοφιλή Superga σε animal print μοτίβο είναι η επιλογή με την οποία θα τραβήξετε όλα τα βλέμματα.

Τα top sneakers που μπορείτε να εμπιστευτείτε για άνεση και στιλ

Άλλη μια δυνατότητα που προσφέρουν τα sneakers της νέας γενιάς, είναι αυτή που θέλει όλο και περισσότερα brands να κατασκευάζουν αθλητικά από vegan δέρμα ή ανακυκλωμένο πλαστικό. Τα αθλητικά ACBC, στα οποία θα βρείτε και το μοναδικό ζευγάρι με graphic μοτίβα που δημιούργησε σε συνεργασία με τη Love Moschino, υποστηρίζουν πλήρως το sustainability, ενώ και η Camper έχει συμπεριλάβει στις συλλογές της ζευγάρια που αξιοποιούν ανακυκλωμένα υλικά. Δώστε, λοιπόν, μια ευκαιρία στον πλανήτη και επενδύστε στα sneakers που σέβονται το περιβάλλον, χωρίς να στερούνται τίποτα από το εξαιρετικό στιλ.

Πώς θα τα φορέσετε;

Η streetwear αισθητική και το athleisure στιλ, στα οποία τα sneakers έπαιζαν πάντα πρωταγωνιστικό ρόλο, έχουν κατακτήσει ακόμα και τις συλλογές της υψηλής ραπτικής. Μη διστάσετε, επομένως, να φορέσετε τα oversized sole αθλητικά σας με μίντι πλισέ φούστες και σακάκια ή τα αγαπημένα σας Νine West sneakers με αέρινα φορέματα για κομψά casual looks with a twist, ενώ μπορείτε να συνδυάσετε τα αθλητικά σας ακόμα και με τα κοστούμια που φοράτε στη δουλειά αρκεί να διαθέτουν κομψό και ποιοτικό χαρακτήρα.

Βεβαίως, τα sneakers θα ταιριάζουν πάντα τέλεια σε εμφανίσεις με τζιν παντελόνια, και denim κομμάτια γενικά, που μπορείτε να συνδυάσετε με smart blazer ή oversized πουλόβερ. Ενώ ιδανικός συνδυασμός είναι κι αυτός με πλεκτά co-ord σύνολα, και φυσικά με φόρμες.

Τα key-pieces που θα βρείτε στον HARALAS 

Slip on sneaker DKNY, Haralas.

Sneaker με oversized σόλα Kendall + Kylie, Haralas.

Sneaker με oversized σόλα Geox, Haralas.

Φλατ sneaker DKNY, Haralas.

Sneaker με oversized σόλα από ανακυκλωμένο PET Camper, Haralas.

Sneaker μπεζ-ροζ UGG, Haralas.

Φλατ sneaker πράσινο- ροζ από ανακυκλωμένο πλαστικό ACBC, Haralas.

Sneaker από vegan δέρμα ACBC x Love Moschino, Haralas.

Φλατ sneaker animal print Superga, Haralas.