Πώς μπορείτε να κάνετε πιο μοντέρνο το στιλ σας μετά τα 50

Όσα μας διδάσκουν οι εμφανίσεις των πιο stylish fashionistas άνω των 50.

Οι γυναίκες στη σύγχρονη εποχή έχουν αντιληφθεί ότι το ντύσιμο δεν κάτι που καθορίζεται από τη ηλικία, τον ρόλο τους και το κοινωνικό status. Μία γυναίκα σε μεγαλύτερες ηλικίες έχει την ίδια πρόσβαση στα κομμάτια που "τρεντράρουν" στις τάσεις και είναι ελεύθερες να πειραματιστούν με το στιλ τους σε όποια φάση της ζωής τους αισθάνονται ότι είναι έτοιμες να το κάνουν. 

Το σοφιστικέ και αυστηρό στιλ συχνά συγχέεται με την ωριμότητα, και εν μέρει αυτό είναι μια πραγματικότητα καθώς όσο περνούν τα χρόνια οι περισσότερες γυναίκες αναζητούν ενδυματολογικές λύσεις που θα τους εξασφαλίσουν εύκολα και εύστοχα αυτό που έχουν περισσότερο ανάγκη: την άνεσή τους, την ευκολία να αποφασίζουν γρήγορα τι θα φορέσουν, τις επιλογές που δεν θα τις προβληματίσουν με διλήμματα για το αποτέλεσμα της εμφάνισής τους. Οι γυναίκες με τα χρόνια αποκτούν μεγαλύτερη γνώση και εμπειρία αναφορικά με το τι τους ταιριάζει και τις εκφράζει καλύτερα, και έχουν μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση

Αυτό δεν σημαίνει σε καμία περίπτωση ότι δεν έχουν αντίληψη του σύγχρονου στιλ ή ότι επιμένουν στα ίδια και στα ίδια. Οι μοντέρνες, εξάλλου, προσθήκες στα σύνολα τους είναι αυτές που θα τους εξασφαλίσουν ανανέωση και ενημερωμένη ματιά χωρίς να χρειάζεται να προδώσουν συνολικά το προσωπικό τους στιλ. 

Τα παρακάτω styling tips είναι μερικά απ΄αυτά που μπορούν να φανούν εξαιρετικά χρήσιμα σε μία γυναίκα άνω των 50 που θέλει να υιοθετήσει ένα πιο μοντέρνο στιλ:

1. Μην απορρίπτετε τα statement παλτό 

2. Οι τρακτερωτές μπότες δεν είναι μόνο για τις  νεώτερες 

3. Το color-blocking είναι ένας ωραίος τρόπος να δείχνετε ανανεωμένες 

4. Δοκιμάστε κομμάτια που μοιάζουν πιο νεανικά 

5. Πειραματιστείτε με τις τάσεις κάθε σεζόν

6. Το λευκό παντελόνι δεν πρέπει να λείπει από τη γκαρνταρόμπα σας 

7. Μην αποκλείεται τα μίνι από τις εμφανίσεις σας

8. Εμπιστευτείτε τα χρωματιστά μοτίβα