Louis Vuitton | To savoir faire πίσω από τις εντυπωσιακές δημιουργίες στα βραβεία SAG 2022

Η HoYeon Jung και η Cynthia Erivo εμφανίστηκαν με custom φορέματα Louis Vuitton.

Στον δρόμο για τα Όσκαρ, προηγούνται διάφορες απονομές με μία από τις πιο σημαντικές αυτή των SAG Awards, των βραβείων δηλαδή που απονέμουν οι ίδιοι οι ηθοποιοί (το Σωματείο τους) στους συναδέλφους τους που ξεχωρίζουν κάθε χρονιά. Τα βραβεία SAG 2022 επέστρεψαν μετά από δύο χρόνια στη διοργάνωση με φυσική παρουσία και οι αστέρες του Hollywood φρόντισαν να δώσουν το παρών και να εντυπωσιάσουν. Δυο πρόσωπα που ξεχώρισαν με τις επιλογές τους στο red carpet ήταν η HoYeon Jung και η Cynthia Erivo που εμπιστεύτηκαν για μία ακόμα φορά τον οίκο Louis Vuitton.

Το look  της  HoYeon Jung

Louis Vuitton | To savoir faire πίσω από τις εντυπωσιακές δημιουργίες στα βραβεία SAG 2022

H HoYeon Jung έγινε διάσημη μέσα από τη συμμετοχή της στο νοτιοκορεάτικο σήριαλ "Squid Game" και λίγους μήνες αργότερα ο οίκος Louis Vuitton την έχρισε ambassador του. Έχοντας διακριθεί στο παρελθόν ως μοντέλο στη χώρα της, το πέρασμά της στην υποκριτική της στέφθηκε με επιτυχία ενώ το βραβείο που απέσπασε στα βραβεία SAG για την ερμηνεία της ανοίγει διάπλατα τις πόρτες για διεθνείς παραγωγές – και το Hollywood.

Η HoYeon περπάτησε στο κόκκινο χαλί της της εκδήλωσης και παρέλαβε το βραβείο της φορώντας ένα εξαιρετικού savoir-faire μαύρο spaghetti strap μεταξωτό φόρεμα του οίκου Louis Vuitton. Το custom φόρεμα της ηθοποιού είναι κεντημένο στο χέρι με κρυστάλλους και ασημί χάντρες πάνω σε μεταξωτό ζακάρ ύφασμα. Ο κεντημένος διάκοσμος αραιώνει καθώς κατεβαίνει από την κορυφή προς τα κάτω, ενώ κεντημένα- με τούλι και ασημί μεταλλική κλωστή- είναι τα τελειώματα του φορέματος και οι τσέπες

Για τη δημιουργία του φορέματος της HoYeon Jung χρειάστηκαν 210 ώρες, και επιπλέον 110 ώρες για τα κεντήματα.

LOUIS VUITTON SAVOIR FAIRE_SAG_AWARDS

LOUIS VUITTON SAVOIR FAIRE_SAG_AWARDS

LOUIS VUITTON SAVOIR FAIRE_SAG_AWARDS

LOUIS VUITTON SAVOIR FAIRE_SAG_AWARDS

To look της Cynthia Erivo

Cynthia Erivo

H βρετανίδα Cynthia Erivo είναι βετεράνος στο κόκκινο χαλί και τις απονομές των βραβείων, αφού το ταλέντο της που ξεπήδησε μέσα από το Broadway (είναι κάτοχος Tony Award και Grammy Award για τη συμμετοχή στο μιούζικαλ The Color Purple του 2016) την έφερε ως τα Όσκαρ (το 2018 με την ερμηνεία της στο Harriet). Φέτος, η Erivo ερμηνεύει την Aretha Franklin στη σειρά "Genius" και αυτός ο ρόλος την εξασφάλισε μία υποψηφιότητα στα βραβεία SAG 2022, για την απονομή των οποίων επέλεξε για μία ακόμα φορά να εμπιστευτεί τον αγαπημένο της οίκο Louis Vuitton.

Το ιδιαίτερο και τολμηρό της στιλ δικαιολογεί απόλυτα και το custom made φόρεμα που η Louis Vuitton δημιούργησε για εκείνη: ένα κόκκινο vinyl στράπλες μάξι φόρεμα με vinyl faux fur κάπα. Η εντυπωσιακή κάπα είναι κεντημένη με μαύρες, κόκκινες κι ασημί αλυσίδες και κρυστάλλους, ενώ τα τελειώματα της υπερτονίζονται μέσα από μεγάλες λωρίδες τούλι και δαντέλα κεντημένες με ασημί χάντρες και αλυσίδες. Για τη δημιουργία του look απαιτήθηκαν 230 ώρες.

LOUIS VUITTON SAVOIR FAIRE_SAG_AWARDS

LOUIS VUITTON SAVOIR FAIRE_SAG_AWARDS
LOUIS VUITTON SAVOIR FAIRE_SAG_AWARDS