Natural Cotton | Η νέα συλλογή της Intimissimi που συνδυάζει την άνεση και την ομορφιά για κάθε γυναίκα

Τα ιταλικά βαμβακερά εσώρουχα που απευθύνονται σε κάθε γυναίκα και φέρουν άκρως προσιτή τιμή.

Με motto "η ομορφιά βρίσκεται παντού'' και την προτροπή να ανακαλύψουμε τα δικά μας απαραίτητα εσώρουχα για κάθε μέρα και περίσταση η Intimissimi παρουσιάζει τη νέα της Natural Cotton συλλογή, που απευθύνεται σε κάθε γυναίκα.

Πρόκειται για μία collection με βαμβακερά εσώρουχα, όπου η απλότητα και η άνεση του natural cotton συνδυάζονται με καθαρές και βασικές γραμμές που φτάνουν σε μέγεθος έως και 7B. Η συλλογή απευθύνεται σε όλες τις γυναίκες που αρνούνται να είναι οτιδήποτε άλλο παρά μόνο ο πραγματικός εαυτός τους και επιθυμούν να είναι μοναδικές μέσα από τη διαφορετικότητά τους. Το brand, άλλωστε, ενσαρκώνει τη θηλυκότητα χωρίς όρια, σε όλες τις όψεις και φόρμες του.

Natural Cotton | Η νέα συλλογή της Intimissimi που συνδυάζει την άνεση και την ομορφιά για κάθε γυναίκα

Η απόλυτη ιταλική αριστοτεχνία της Intimissimi μαζί με τη διαρκή έρευνα και προσεκτική επιλογή υφών με την καλύτερη απόδοση έχουν ως αποτέλεσμα νέα σχήματα και σιλουέτες που αγκαλιάζουν το γυναικείο σώμα. Κομμάτια που είναι σχεδιασμένα για κάθε γυναίκα, γιατί κάθε γυναίκα είναι όμορφη με τον δικό της τρόπο. Περισσότερο από οτιδήποτε άλλο το να είσαι γυναίκα σήμερα σημαίνει να αισθάνεσαι καλά με τον εαυτό σου, επιλέγοντας εσώρουχα που δεν σε ''σφίγγουν'' αλλά αναδεικνύουν και κολακεύουν το σώμα, για να αισθάνεσαι αυτοπεποίθηση και απόλυτη άνεση.

mbm

Πέρα από κάθε μορφή, πέρα από κάθε λειτουργία, σχεδιασμένα για το δικό σου σώμα

Η Intimissimi προσφέρει ένα μοναδικό προϊόν σε προσιτή τιμή, επειδή η ομορφιά είναι ένα καθολικό αγαθό, για όλους: Πολλά νέα σουτιέν με μέγεθος έως και 7B, από €21.90. Ανάμεσα στα διαφορετικά στιλ υπάρχει το σουτιέν Tiziana με προσαρμοσμένα cups, το balconette σουτιέν Greta χωρίς ραφές στις cups και το τριγωνικό Lara που έχει προσαρμοστεί έτσι ώστε να ταιριάζει και σε μεγαλύτερο ντεκολτέ προσφέροντας την επιλογή με τιράντες χιαστί στην πλάτη. Άλλο ένα τριγωνικό σουτιέν είναι το Emma, το οποίο δεν φέρει ραφές στα cups, ενώ για εσένα που αναζητάς το ιδανικό αθλητικό σουτιέν υπάρχει το μοντέρνο cotton bralette με ένα tank top cut και ένα λάστιχο κάτω από το ντεκολτέ.

gfhgfhf

Όλα αυτά μπορούν να συνδυαστούν με τα δημοφιλή σλιπ του brand ή τα νέα κομμάτια της συλλογής, όπως τα σλιπ και τα στρινγκ.

#intimissimicares project - Διαφάνεια | Επειδή το φυσικό έχει καλύτερη αίσθηση. Το βαμβάκι στο δέρμα σας, έχει καλύτερη αίσθηση

"Η βελτίωση είναι μέρος της κουλτούρας μας. Αυτή είναι η άποψή μας για τη βιωσιμότητα."

Από την ίδρυσή της, η Intimissimi έχει καθιερωθεί όχι μόνο για την ποιότητα και την ομορφιά των ρούχων της, αλλά επίσης για τον εκτεταμένο έλεγχο γύρω από την αλυσίδα παραγωγής. Το 94% των προϊόντων που πωλήθηκαν στα καταστήματα Intimissimi έχουν παραχθεί από εργοστάσια με έδρα στην Ιταλία και το εξωτερικό. Αυτή η απόφαση επιτρέπει στη διαχείριση παραγωγής να συντονιστεί με άλλες φάσεις της εφοδιαστικής αλυσίδας, εξασφαλίζοντας την τελική αφοσίωση στις ανάγκες του brand και την κατάργηση μεσαζόντων. Με αυτόν τον τρόπο, είναι πιθανό να διατηρηθεί η υψηλή ποιότητα σε προσιτή τιμή.

Το επιχειρηματικό μοντέλο περιλαμβάνει σημαντικές επενδύσεις και την ευκαιρία για θέσεις εργασίας σε ένα μεγάλο αριθμό εργαζομένων, προς όφελος των κοινοτήτων των πόλεων όπου βρίσκονται οι εταιρείες. Έτσι, είναι πιθανό να εγγυηθούμε ένα εξαιρετικό εργασιακό περιβάλλον μέσα στα εργοστάσια σεβόμενοι τα ανθρώπινα δικαιώματα των ανθρώπων που δουλεύουν εκεί.

Αυτή η διαφανής προσέγγιση αντικατοπτρίζεται σε μία ακόμα επέκταση στο intimissimi.com online κατάστημα, χάρη στην παρουσία μίας κατηγορίας που ονομάζεται "ιχνηλασιμότητα" - στη σελίδα κάθε προϊόντος, φαίνονται οι λεπτομέρειες των παραγωγικών μονάδων της εταιρείας όπου αυτό κατασκευάστηκε. Με αυτόν τον τρόπο, οι πελάτες μπορούν να λάβουν εκτεταμένες πληροφορίες σχετικά με το εργοστάσιο, τις φάσεις παραγωγής, τη δέσμευση σε θέματα που αφορούν τη βιωσιμότητα και τις ιστορίες των ανθρώπων που συμμετείχαν στην παραγωγή των ειδών. Η σύνδεση ανάμεσα στο βιώσιμο ταξίδι του brand και τα χαρακτηριστικά ελέγχου της εφοδιαστικής αλυσίδας είναι ένα βήμα μπροστά όσον αφορά τη σύνδεση μεταξύ διαφάνειας προς τους καταναλωτές σε σχέση με τις δραστηριότητες της Intimissimi.

Συγκεκριμένα, τα corsetry προϊόντα παράγονται στα εργοστάσια: Vavuniya (Sri Lanka), Alpha (Sri Lanka), Benji (Sri Lanka), Sirio (Sri Lanka), Fiorano (Serbia), Gordon (Serbia), και Zalli (Bulgaria). Τα ρούχα τότε φτάνουν στα εφοδιαστικά κέντρα στην περιοχή Vallese (Italy) και στη συνέχεια αποστέλλονται στα καταστήματα σε όλο τον κόσμο.

Πηγή: missbloom.gr