Kate Middleton vs Sienna Miller | Οι "βασίλισσες" του βρετανικού στιλ προτείνουν δυο διαφορετικούς τρόπους να φορέσουμε jeans

Η ρομαντική εκδοχή της Kate Middleton και το κομψό sporty casual της Sienna Miller.

Οι Βρετανίδες δεν φημίζονται τόσο όσο οι Γαλλίδες ή οι Ιταλίδες για το στιλ τους, αλλά δεν παύει να έχουν τις δικές τους "βασίλισσες" του στιλ, αυτές που έχουν αναλάβει να εκπροσωπήσουν τη βρετανική αισθητική και μόδα στον πλανήτη. Η μία απ' αυτές είναι ασφαλώς η μέλλουσα Βασίλισσα του Ηνωμένου Βασιλείου, η Kate Middleton, που δεν θα μπορούσε παρά να εκφράσει καλύτερα το στιλ της σύγχρονης Βρετανίδας. Άλλο ένα γνωστό style icon της χώρας είναι η ηθοποιός και μοντέλο Sienna Miller, που έχει κερδίσει διεθνώς τον τίτλο της "ιέρειας του boho style" ενώ λατρεύει και τη vintage μόδα και αισθητική. Οι δυο, λοιπόν, διάσημες Βρετανίδες έκαναν μέσα στην ίδια περίοδο, την πρώτη εβδομάδα του Ιουνίου, εμφανίσεις με jeans. Βεβαίως, η προσέγγιση ήταν εντελώς διαφορετική προσφέροντας επομένως στις λάτρεις του στιλ τους και διαφορετικές ιδέες για styling

Διαβάστε Επίσης

To look της Kate Middleton 

Με αφορμή τους εορτασμούς του Πλατινένιου Ιωβηλαίου, η δούκισσα του Cambridge μπήκε στην κουζίνα μαζί με τα τρία της παιδιά, τον Πρίγκιπα George, την Πριγκίπισσα Charlotte και τον Πρίγκιπα Louis, για να φτιάξουν cupcakes. Για την περίσταση, που κατέγραψε η οικογένεια σε φωτογραφίες τις οποίες μοιράστηκε δημόσια, η Kate Middleton φόρεσε ένα ψηλόμεσο slim-leg τζιν παντελόνι από οργανικό και ανακυκλωμένο βαμβάκι της σειράς Favourite Cut από το & Other Stories μ' ένα gingham βαμβακερό πουκάμισο με βολάν στον γιακά και σε ροζ χρώμα από το βρετανικό brand Brora. Μάλιστα, στη σελίδα του brand στο Instagram μπορείτε να δείτε την ίδια μπλούζα συνδυασμένη με denim μίντι φούστα και φλατ εσπαντρίγιες, σε μία εξίσου ενδιαφέρουσα πρόταση μ' αυτή της Kate. 

Key - pieces 

Gingham μπλούζα με γιακά, Brora.
Gingham μπλούζα με γιακά, Brora.

Θα τη βρείτε εδώ

Favourite Cut jeans, & Other Stories.
Favourite Cut jeans, & Other Stories.

Θα το βρείτε εδώ

Το look της Sienna Miller 

H Sienna Miller, από την άλλη, ταξίδεψε στο Παρίσι για να παρακολουθήσει τους αγώνες τένις του Γαλλικού Όπεν Roland Garros 2022 και οι φωτογράφοι την απαθανάτισαν με τον σύντροφό της, το μοντέλο Oli Green, στις κερκίδες. Η ηθοποιός είχε ντυθεί casual για την περίσταση επενδύοντας σ' ένα relaxed jeans σε μαύρο χρώμα, και συγκεκριμένα το μοντέλο Plein Relaxed Straight του νεοϋορκέζικου brand B SIDES, κι ένα μακρυμάνικο βαμβακερό πουλοβεράκι σε λευκό από τη Lacoste. Το twist στο sporty σύνολό της έρχεται μέσα από την επιλογή των παπουτσιών: ένα ζευγάρι two-tone δερμάτινα loafers "Paride" από τη συλλογή Gucci. Η επιλογή αναδεικνύει το ιδιαίτερο γούστο της Miller, που δεν κατέφυγε στην εύκολη λύση των sneakers. Το look της ολοκλήρωσε με μια Cleo τσάντα Prada σε λευκό και τα μαλλιά της πιασμένα σε χαλαρό κότσο με κλάμερ. 

To sporty chic της Sienna Miller μπορεί να απέχει από το boho style που ακολουθεί συνήθως, ωστόσο το look της αποτελεί ένα εξαιρετικό δείγμα κομψής αισθητικής για relaxed everyday εμφανίσεις.

Sienna Miller
Sienna Miller

Key-piece 

V-Neck βαμβακερό πουλόβερ, Lacoste.
V-Neck βαμβακερό πουλόβερ, Lacoste.

Θα τη βρείτε εδώ

Plein Relaxed Straight jeans, B Sides.
Plein Relaxed Straight jeans, B Sides.

Θα το βρείτε εδώ

Paride Loafers σε μαύρο - άσπρο, Gucci.
Paride Loafers σε μαύρο - άσπρο, Gucci.

Θα τα βρείτε εδώ

Διαβάστε Επίσης