Petra van Bremen | Τα looks της από τις διακοπές της στη Μύκονο είναι ό,τι οφείλει στο στιλ της κάθε γυναίκα άνω των 50

Τι επέλεξε να βάλει στη βαλίτσα των διακοπών της το μοντέλο και style icon για γυναίκες άνω των 50 και των 60!

Η Petra van Bremen είναι αυτή τη στιγμή ένα από τα διάσημα μοντέλα και style influencer για γυναίκες σε πιο ώριμες ηλικίες. Γεννημένη στη Γερμανία, από πατέρα Ολλανδό και μητέρα Γερμανίδα, η 62χρονη σήμερα van Bremen μεγάλωσε στην Ολλανδία και σε ηλικία 17 ετών ξεκίνησε το modelling. Σταδιακά μέσα στα χρόνια άρχισε να εγκαταλείπει τη δουλειά της ως μοντέλο, εργάστηκε ως διευθύντρια ανθρώπινου δυναμικού σε εταιρείες και σε ηλικία 46 ετών μετακόμισε στο Αμβούργο της Γερμανίας για να ζήσει με τον σύντροφο της ζωής της. 

Εκεί, και σ' αυτή την ηλικία, ήταν που άρχισε να ξανασκέφτεται την καριέρα της ως μοντέλο, που άφησε ανολοκλήρωτη. Με την παρότρυνση του συζύγου της, η Petra van Bremen ήρθε σε επαφή με το πρακτορείο με το οποίο συνεργαζόταν παλιά και άρχισε να δουλεύει ξανά ως mature model, συμμετέχοντας σε καμπάνιες, editorial μόδας αλλά και catwalks. Ανήκει σε εκείνες τις γυναίκες που πιστεύουν στη φυσική ομορφιά - τα γκρίζα μαλλιά της, εξάλλου, έχουν γίνει signature της εμφάνισή της- και έχει αγκαλιάσει πλήρως την ιδέα ότι μεγαλώνει. 

Διαβάστε Επίσης

Η Petra van Bremen και ο σύζυγός της Michael Kubenz ταξίδεψαν πριν λίγες μέρες για τις διακοπές τους στη Μύκονο, απ' όπου το μοντέλο γέμισε με στιγμιότυπα το Instagram της. Οι φωτογραφίες της, βεβαίως, έδωσαν τη δυνατότητα να θαυμάσουμε το στιλ της, που στην 6η δεκαετία της ζωής της παραμένει τόσο ζωηρό, μοντέρνο και θηλυκό. 

Τα looks στη Μύκονο 

Το στιλ που επέλεξε η van Bremen για τις διακοπές στο ελληνικό νησί βασίστηκε σε staples της καλοκαιρινής γκαρνταρόμπας, όπως τα καφτάνια, τα λευκά λινά σύνολα και τα φλατ σανδάλια, αλλά και σε πιο updated επιλογές όπως τα φορέματα με cutouts. 

Σε μία από τις φωτογραφίες της, τη βλέπουμε να φοράει ένα γαλάζιο φόρεμα-καφτάνι από το ελληνικό brand Ancient Kallos, το οποίο έχει συνδυάσει με κλασικά Capri σανδάλια, tote bag Dior και ψάθινο καπέλο, ενώ σε άλλη ποζάρει μπροστά στη θάλασσα με καφτάνι σε φούξια χρώμα με γεωμετρικά μοτίβα, που έχει φορέσει με φλατ σανδάλια κι ένα χρυσό Bottega Veneta Pouch, κι έχει ολοκληρώσει το look με ψάθινο καπέλο και χρυσά γυαλιά ηλίου. 

Από τα πρωινά της σύνολα, ξεχωρίζει επίσης εκείνο που αποτελείται από λευκή λινή παντελόνα και ασορτί cropped πουκαμίσα, που έχει φορέσει με τα Capri σανδάλια της, το ψάθινο καπέλο και τα γυαλιά ηλίου με κοκάλινο μπεζ σκελετό, ενώ κρατά την tote Dior τσάντα της. Σε άλλη περίπτωση, για το μεσημεριανό της στο ξενοδοχείο έχει φορέσει ένα εμπριμέ έξωμο μάξι φόρεμα σε φαρδιά γραμμή και πορτοκαλί απόχρωση με mules στο ίδιο χρώμα και το Teen Pouch της Bottega Veneta σε λιλά χρώμα δημιουργώντας ένα ωραίο color blocking. 

Για τις βραδινές της εμφανίσεις, βλέπουμε ξανά να εμπιστεύεται τα φορέματα σε ζωντανές, φωτεινές αποχρώσεις. Στη μία περίπτωση, η van Bremen φοράει ένα φόρεμα με cutouts στον κορμό, σε πράσινο χρώμα, το οποίο ανήκει στη συλλογή Mango, και το έχει συνδυάσει με τα φλατ σανδάλια της, μια τσάντα σε χρυσό, και χρυσά κολιέ στον λαιμό. Στη άλλη περίπτωση, επιλέγει ξανά φόρεμα με cutout στον κορμό, αυτή τη φορά σε εφαρμοστή γραμμή, αλλά και πάλι σε μία ζωηρή, νεανική απόχρωση: το lime. Το φόρεμά της έχει συνδυάσει με padded mules σε μαύρο από τη Bottega Veneta, κολιέ με πέρλες στον λαιμό και μαύρα τετράγωνα γυαλιά ηλίου. 

1. 

2. 

3. 

4. 

5.