Οι πιο updated τρόποι για να φορέσετε τις knee-high μπότες

Ιδέες για να φορέσετε με μοντέρνο τρόπο τις knee-high μπότες.

Οι knee-high μπότες, ή αλλιώς οι μπότες που φτάνουν μέχρι το γόνατο, αποτελούν μια διαχρονική επιλογή στο στιλ της σεζόν που περιλαμβάνει το Φθινόπωρο και τον Χειμώνα. Με λιγότερη δυσκολία ως το προς το σε ποιους σωματότυπους απευθύνονται (σε όλους!) σε σχέση με τις over-the - knee, και με περισσότερο ντελικάτο χαρακτήρα σε σχέση με τα "κοντά" μποτάκια, οι knee-high μπότες αποτελούν μια επιλογή στην οποία οι γυναίκες καταφεύγουν συχνά όταν θέλουν να επενδύσουν είτε σε αρκετά σοφιστικέ είτε σε θηλυκές και σέξι εμφανίσεις. 

Οι μπότες μέχρι το γόνατο συνδυάζονται άψογα με μίνι και μίντι φούστες, συχνά "χάνονται" κάτω από τις τελευταίες ή διακρίνονται μέσα από κομψά "σκισίματα". Οι φούστες θα μπορούσαν, βεβαίως, να είναι αντίστοιχα φορέματα σε ανάλογα μήκη, ενώ τα σορτς και οι βερμούδες αποτελούν μία ωραία επιλογή για να συνδυάσετε τις μπότες σας. 

Διαβάστε Επίσης

Ασφαλώς, θα πρέπει να λάβετε υπόψη και το σχέδιο της μπότας στο οποίο θα επενδύσετε: θα έχει τακούνι, θα είναι πλατφόρμα ή φλατ; Θα έχει casual ή πιο polished χαρακτήρα; Και τι χρώμα θα έχουν οι μπότες; Πάντως, μία ματιά σε πρόσφατες street style εμφανίσεις αποκαλύπτει ότι υπάρχουν επιλογές σε knee-high μπότες και στιλιστικοί συνδυασμοί οι οποίοι ξεφεύγουν από τα "κλασικά" και προσφέρουν μία ενημερωμένη, σύγχρονη ματιά στο τρόπο που θα τις φορέσετε φέτος. 

Οι fashion forward Σκανδιναβές προτάσσουν τις knee-high μπότες σε neon αποχρώσεις, συχνά συνδυάζοντάς της σε color blocking με φωτεινά χρώματα, ενώ ανάμεσα στις φετινές τους αγαπημένες επιλογές ήταν και οι cowboy μπότες μέχρι το γόνατο. Ακολουθώντας το ενημερωμένο παράδειγμά τους, μπορείτε να φορέσετε τις μπότες σας με oversized πουκάμισα ή σακάκια, που θα παίξουν τον ρόλο του φορέματος, μπορείτε να τις φορέσετε με crochet φορέματα μέσα από τα οποία ίσα που θα διακρίνονται, αλλά και με εφαρμοστά φορέματα με ψυχεδελικά μοτίβα και pop χρώματα για ένα πιο νεανικό look.

Άλλες ιδέες: συνδυάστε knee-high μπότες με βερμούδες ως το γόνατο και γιλέκα για ενημερωμένα office looks, φορέστε cowboy boots με ταγιέρ και μην αγνοήσετε τα δερμάτινα της ντουλάπας σας, που φέτος είναι τάση, τα οποία επίσης μπορούν να συνδυαστούν άνετα με μπότες ως το γόνατο σε μοντέρνα bikercore looks

Get the style