Move by Messika | Τα κοσμήματα που θα γίνουν κομμάτι της ταυτότητάς σου

Άνετα, ευέλικτα, κομψά, διαχρονικά και μοντέρνα, τα κοσμήματα της συλλογής ''Move by Messika'' είναι τα κομψοτεχνήματα που χρειάζεσαι για ένα εκλεπτυσμένο στιλ. Θα τα βρεις αποκλειστικά στα κοσμηματοπωλεία Gofas Jewelry.

Το κόσμημα οφείλει να σε συνοδεύει στην καθημερινότητά σου αβίαστα. Να προσθέτει μικρές πινελιές πολυτέλειας συμπληρώνοντας μοναδικά κάθε εμφάνιση σου. Το κόσμημα θα πρέπει να είναι τόσο ευκολοφόρετο, που να γίνει μέρος της ταυτότητάς σου και αυτό έχει καταφέρει η Messika με την πλέον χαρακτηριστική συλλογή κοσμημάτων της ''Move'', η οποία κατάφερε να δημιουργήσει έναν θρίαμβο απλότητας, ελαφρότητας και κίνησης.

Ο λόγος για το σχέδιο των κοσμημάτων με τα ασυνήθιστα κινούμενα διαμάντια. Μόλις δύο χρόνια μετά την δημιουργία του brand της Valérie Messika, το 2007 το βραχιόλι με το συγκεκριμένο look έκανε θραύση. Έτσι, πολύ γρήγορα έγινε το απόλυτο staple του οίκου, ένα ''it'' κόσμημα με τέτοια ευελιξία, που μπορεί να φορέσει ο καθένας από το πρωί έως το βράδυ ολοκληρώνοντας κάθε εμφάνιση με μία διακριτική πολυτέλεια. Το σχέδιο αυτό ήταν η ενσάρκωση της φιλοσοφίας της Valérie Messika.

Δείτε περισσότερα στο missbloom.gr