Το λαμπερό event της Calzedonia στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού

Το glamorous πάρτι με τις διάσημες καλεσμένες πραγματοποιήθηκε στο εντυπωσιακό Palais Brongniart.

Η Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού ξεκίνησε και κατά τη διάρκεια της τα μεγαλύτερα ονόματα της βιομηχανίας της μόδας θα παρουσιάσουν τις συλλογές τους για την επόμενη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι '23. Στη γαλλική πρωτεύουσα έτσι αυτή την περίοδο έχουν συγκεντρωθεί A list celebrities και fashion insiders από όλο τον κόσμο και η Calzedonia εκμεταλλεύτηκε την περίσταση για να διοργανώσει το πιο glamorous πάρτι με αφορμή την επιτυχημένη πορεία της και τα iconic σχέδια της. Στο συναρπαστικό σκηνικό του Palais Brongniart, όπου στεγαζόταν το ιστορικό χρηματιστήριο στο Παρίσι, έλαβε χώρα το πάρτι με τίτλο ''Calzedonomania - A legs Celebration''.

Το λαμπερό event της Calzedonia στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού

calzedonia

Oι εκλεκτοί καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα μοναδικό show στον χώρο του Palais Brongniart, που είχε ''μεταμφιεστεί'' από τη Villa Eugénie, το Creative Agency του Etienne Russo. Χορευτές, μουσική και διασκέδαση έδωσαν τον ρυθμό στη βραδιά, ενώ αδιαμφισβήτητοι πρωταγωνιστές του πάρτι ήταν τα τα πιο ενδιαφέροντα σχέδια από τις τελευταίες συλλογές της Calzedonia. Παράλληλα, το brand έδωσε και μία exclusive ματιά στα εορταστικά κομμάτια Special Edition, που φορέθηκαν από πολλούς περφόρμερς και θα διατίθενται στα καταστήματα στις αρχές Δεκεμβρίου.

calzedonia
calzedonia

Ενδεικτικά, στο παριζιάνικο event της Calzedonia έδωσαν το παρών, μεταξύ άλλων, και η Laetitia Casta, η Chiara Ferragni, η Cindy Bruna, η Jasmine Tookes, η Sara Sampaio, η Leonie Hanne και η Tina Kunakey.

Δες παρακάτω τις εμφανίσεις τους και τα καλσόν Calzedonia που φορούν.

H Sara Sampaio.

H Jasmine Tookes.

H Sara Carbonero.

H Pamela Reif.

H Tina Kunakey.

H Leonie Hanne.

Η Laetitia Casta.

Η Chiara Ferragni.