Οι luxury top-handle τσάντες που θα αναβαθμίσουν κάθε σας εμφάνιση

Οι τσάντες στις οποίες θα επενδύσετε τώρα και θα κράτατε για πάντα!

Οι top-handle τσάντες δεν χρειάζονται πολλές συστάσεις, είναι οι τσάντες που διαθέτουν χερούλι και σας επιτρέπουν να τις κρατήσετε με τις παλάμες των χεριών. Αν κι αυτό δεν ακούγεται πολύ πρακτικό για τσάντες που προορίζονται για να κουβαλήσουν τα πράγματα της εργασίας (για αυτό το σκοπό, εξάλλου, υπάρχουν οι ευρύχωρες tote), ωστόσο οι top-handle, στις medium και mini εκδοχές τους έχουν εξελιχθεί στο πιο κομψό αξεσουάρ για πρωινές και βραδινές εμφανίσεις, το οποίο δεν έχει άλλες υποχρεώσεις πέρα από το να κρύψει μέσα του τα απαραίτητα. 

Διαβάστε Επίσης

Ασφαλώς, οι top-handle τσάντες έρχονται και σε πιο "επαγγελματικές" εκδοχές- πάρτε για παράδειγμα την Birkin του οίκου Hermès, τη The Studio του Ferragamo ή την Roseau της Longchamp-, οι οποίες διαθέτουν μεγέθη που θα σας βοηθήσουν επίσης να σταθείτε στο ύψος της κομψότητας σε όλη τη διάρκεια της ημέρας, και κυρίως στην εργασία της. Αρκετές τσάντες, επίσης, αυτής της κατηγορίας διαθέτουν και αποσπώμενο λουράκι είτε για να τις φορέσετε στον ώμο είτε χιαστί, οπότε το να επενδύσετε σε μία top-handle bag σας εξασφαλίζει ότι δεν θα κουραστείτε να την φοράτε με όποιον τρόπο!

Από τη διαχρονικά μοντέρνα και κομψή "Alma BB" με τα δυο χερούλια της Louis Vuitton και την ολοκαίνουργια "Supernova" της Prada, επίσης με διπλό χερούλι, μέχρι την κλασική "Horsebit 1955" tote Gucci και τις νέες, χαριτωμένες μίνι "VSling" Valentino Garavani, οι παρακάτω luxury top-handle τσάντες θα γίνουν πρωταγωνίστριες στο στιλ της σεζόν: 

Δερμάτινη τσάντα χειρός "Alma BB" Louis Vuitton, Louis Vuitton Boutique.

Μίνι δερμάτινη tote "VSling", Valentino Garavani.

Δερμάτινη τσάντα χειρός "Birkin Rock" HermèsHermès Boutique

Μίνι δερμάτινη tote "Horsebit 1955", Gucci.

Δερμάτινη τσάντα "Supernova" Prada, Prada Boutique.

Top Handle τσάντα Roseau Longchamp, Digalakis.

Δερμάτινη τσάντα Ferragamo Studio, Kalogirou.

Δερμάτινη τσάντα "Collège", Saint Laurent.

Δερμάτινη τσάντα χειρός "Le Chiquito long" Jacquemus, Kalogirou.

Μίνι δερμάτινη tote "Sofia", The Row.