Winter White | 14 κομμάτια στη διαχρονική απόχρωση του λευκού

Το λευκό είναι ένα χρώμα που φοριέται σ' όλη τη διάρκεια του χρόνου - Τα κομμάτια που θα υποστηρίξουν τις χειμερινές σας εμφανίσεις.

Έχουμε συνδέσει το λευκό με το φως το καλοκαιριού και τις ανάλαφρες εμφανίσεις που συνοδεύουν το ντύσιμό της εποχής. Όμως, το λευκό έχει αποδείξει τη στιλιστική του αξία και στις εμφανίσεις που συνοδεύουν το ντύσιμο του χειμώνα, και μάλιστα θεωρείται, τόσο το χρώμα όσο και οι υπο-τόνοι του, μία από τις πιο κομψές επιλογές που μπορείτε να κάνετε. 

Στο αντίποδα του μαύρου, το λευκό είναι ένα χρώμα που θα "φωτίσει" τα χειμερινά σας looks αν και λειτουργεί με τον ίδιο ακριβώς τρόπο με το πρώτο: ως ένα κενός καμβάς για να τον συμπληρώσετε με κομψές λεπτομέρειες, όπως τα αξεσουάρ. Το λευκό μπορεί να σταθεί μόνο του σε μία εμφάνιση ως monochromatic σύνολο ή να λειτουργήσει σε συνδυασμό με άλλα χρώματα, όπως ο κλασικός black&white ή σε πιο τολμηρούς και happy όπως με αυτούς με έντονα χρώματα

Winter White | 14 κομμάτια στη διαχρονική απόχρωση του λευκού

Ένα λευκό πουκάμισο, ένα λευκό ζιβάγκο κι ένα λευκό πουλόβερ είναι κομμάτια που πιθανότατα έχετε ήδη στη ντουλάπα σας- αλλά αξίζει να ανανεώσετε γι' αυτή τη σεζόν, ενώ ένα λευκό παντελόνι, σε μάλλινη ή κοτλέ υφή, θα γίνει απαραίτητο στο καθημερινό day-to-night στιλ σας. Καπιτονέ μπουφάν ή γιλέκα και στιλάτα τζάκετ σε λευκό χρώμα γίνονται ιδανικοί συνοδοιπόροι στο χειμερινό ντύσιμο, ενώ μποτάκια και τσάντες έρχονται να βάλουν τη δική τους πινελιά. Τέλος, μην παραλείψετε να προσθέσετε στη ντουλάπα σας ένα μάλλινο φόρεμα σε λευκό που θα σας εξασφαλίσει τέλεια après ski outfits με τους κατάλληλους συνδυασμούς (après ski μποτάκια, puffers, κασκόλ και σκούφο).

street style white

Συνδυάστε, επίσης, τα λευκά κομμάτια της χειμερινής σας γκαρνταρόμπας με χρυσά κοσμήματα ή αξεσουάρ μιας και το χρυσό δημιουργεί μια ωραία αντίθεση με το λευκό, ενώ μπορείτε να τονίσετε το σύνολό σας επιλέγοντας τσάντες ή και παπούτσια σε bold χρώματα όπως το πορτοκαλί, το πράσινο και το μοβ. 

Editor's picks

Κάπα από alpaca και μαλλί Max Mara, Max Mara Boutique.

Cable knit πουλόβερ Kenzo, attica.

Ψηλόμεσο κοτλέ παντελόνι, Brunello Cucinelli.

Γυαλιά ηλίου KALEOS, The Workshop.

Πουκάμισο με ραφές limited edition, Massimo Dutti.

Bomber jacket με βολάν, Chloé.

Bouclé knit μίνι φούστα, & Other Stories.

Φόρεμα, MI-RŌ.

Τσάντα "The Moto Shot" Marc Jacobs, attica.

Πλεκτό φόρεμα ζιβάγκο με signature μοτίβο, Tommy Hilfiger.

Μποτάκι λουστρίνι Clergerie, Kalogirou.

Καπιτονέ μπουφάν Moncler, attica.

Πουλόβερ με ζιβάγκο σε στενή γραμμή, Calvin Klein.

Σατέν μπλούζα Zadig&Voltaire, attica.