Timeless Pieces | 6 παλτό που θα φοράτε ανεξάρτητα από τις τάσεις

Τα παλτό στα οποία μπορείτε να επενδύσετε για να φοράτε μία ζωή!

Ένα από τα κυρίαρχα κομμάτια της χειμερινής γκαρνταρόμπας είναι τα παλτό. Καμία εμφάνιση στη διάρκεια του χειμώνα δεν μπορεί να είναι ολοκληρωμένη χωρίς το συγκεκριμένο πανωφόρι, και οι λόγοι είναι πρωτίστως πρακτικοί: τα παλτό θα σας κρατήσουν ζεστές στο κρύο. Η μόδα, λοιπόν, φρόντισε ώστε οι επιλογές στο συγκεκριμένο κομμάτι να είναι πολλές ώστε να εξυπηρετούν διαφορετικές ανάγκες και περιστάσεις. Φρόντισε, επίσης, για ποικιλία σε σχέδια, χρώματα και υφές για να προσφέρει στο χειμερινό styling πολλές εναλλακτικές. 

Κάθε σεζόν έρχεται με τις δικές της τάσεις - προτάσεις σε παλτό και για τη Φθινόπωρο - Χειμώνας 2022-23 δίνει προβάδισμα στα πολύ μακριά, στα wrap που θυμίζουν ρόμπες (robe coats) και στα δερμάτινα- στα πλαίσια ενός γενικότερου leather trend που απαντάμε σε τζάκετ και φορέματα. 

Διαβάστε Επίσης

Όμως, πέρα από τις τάσεις, υπάρχουν κι εκείνα τα παλτό που παραμένουν διαχρονικά και έχουν σταθερή παρουσία σε κάθε γυναικεία γκαρνταρόμπα. Αν επικεντρώσουμε στα χρώματα, ασφαλώς ένα μαύρο και ένα καμηλό [ σ.σ. το καμηλό αποτελεί ποιότητα, που το χαρακτηριστικό της camel χρώμα έχει δημιουργήσει, ωστόσο, μία ξεχωριστή κατηγορία ανεξαρτήτου υφάσματος] αποτελούν κομμάτια - πασπαρτού που υπερβαίνουν επίκαιρες τάσεις, στιλ και ηλικίες. Ως προς τις σιλουέτες, τα wrap παλτό και τα pea coats με τη διπλή σειρά κουμπιών (σταυροκούμπωτα), τους μεγάλους γιακάδες και το - συνήθως- κοντό μήκος είναι επίσης δυο κλασικές επιλογές με σταθερή παρουσία στο χειμερινό ντύσιμο. 

Τέλος, ως προς τις υφές, τα δερμάτινα παλτό - που φέτος επιστρέφουν και ως trend- αλλά και τα καπιτονέ είναι από τα πιο δημοφιλή στα οποία μπορείτε να επενδύσετε και να αξιοποιήσετε σε διάφορες στιγμές της ζωής σας. 

-Μαύρο παλτό 

black coat street style

-Καμηλό παλτό 

camel coat street style

-Wrap παλτό 

wrap coat street style

-Pea coat

pea coat street style

- Δερμάτινα παλτό 

leather coat street style

- Καπιτονέ παλτό 

down coat street style

Editor's choice 

Μαύρο παλτό

Μαύρο παλτό

Παλτό με μονή σειρά κουμπιών και άνετη γραμμή, Tommy Hilfiger.

Καμηλό παλτό

Καμηλό παλτό

101801 icon coat Max Mara, Max Mara Boutique.

Wrap bouclé παλτό, Miu Miu.

Pea coat από μαλλί και κασμίρι, Valentino.

Δερμάτινο παλτό, Balmain.

Αδιάβροχο καπιτονέ παλτό με ζώνη, BOSS.