Valentine's Day | Τα πιο ωραία κοσμήματα για να προσφέρετε ως δώρο

Κοσμήματα που μπορείτε να προσφέρετε ως δώρα παντοτινής αγάπης.

Πλησιάζει η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου, αλλά ακόμα κι αν δεχτούμε ότι δεν θέλετε να γιορτάσετε τον έρωτα μαζί με τους όλους τους υπόλοιπους ερωτευμένους, σίγουρα θα υποχωρούσατε μπροστά στην ιδέα ενός δώρου. Η αγάπη και ο έρωτας, βεβαίως, μπορούν να γιορτάζονται κάθε στιγμή, αλλά ο Άγιος Βαλεντίνος φορτίζει ακόμα πιο έντονα τη διάθεση. Τα δώρα που θα μπορούσατε να σκεφτείτε να ζητήσετε από τον σύντροφό σας ή να αγοράσετε για τον εαυτό σας είναι πολλά, αλλά τίποτα δεν ξεπερνάει ένα κόσμημα. 

Διαβάστε Επίσης

Βραχιόλια, κολιέ, σκουλαρίκια, δαχτυλίδια - ακόμα και μονόπετρα, που μπορούν να γίνουν η αφορμή για μία πρόταση γάμου - γίνονται ιδανικά για το ωραιότερο δώρο σε μία γυναίκα. Μάλιστα, η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου αποτελούσε διαχρονικά την έμπνευση για συλλογές κοσμημάτων που αξιοποιούν από τα σύμβολα του έρωτα (όπως είναι οι καρδιές, τα τόξα και τα φτερά), τα χρώματα που τον χαρακτηρίζουν (όπως απεικονίζονται σε κοσμήματα σε ροζ χρυσό ή με πετράδια σε κόκκινο χρώμα) ακόμα και στις λέξεις που εμφανίζονται σκαλισμένες πάνω σε πλάκες και μενταγιόν (όπως το "love" δηλαδή "αγάπη"). Η "Αγάπη", για παράδειγμα, είναι η λέξη που θα βρείτε χαραγμένη πάνω στη χρυσή πλάκα που ολοκληρώνει το κορδόνι του βραχιολιού από τη συλλογή του οίκου Lalaounis, ενώ ο οίκος Zolotas σχεδίασε τη σειρά "Eros" αφιερωμένη στον φτερωτό θεό του έρωτα, ο οποίος απεικονίζεται πάνω σε μενταγιόν από κίτρινο χρυσό, λευκόχρυσο, ροζ χρυσό και ασήμι. 

Η Swarovski έχει σχεδιάσει μία πλούσια σειρά από δώρα με κρυστάλλινες καρδιές, για κάθε γούστο, ενώ ο οίκος κοσμημάτων Serkos μας συστήνει τη συλλογή Let’s Celebrate Love by Serkos στην οποία θα βρείτε μεταξύ άλλων σκουλαρίκια σε σχήμα καρδιάς και υπέροχα μπρασελέ με μπριγιάν και σμαράγδι. 

Βεβαίως, υπάρχουν και οι οίκοι μόδας που φιλοξενούν αξιόλογες συλλογές με κοσμήματα και φυσικά απ' αυτές ξεχωρίσαμε τα Rockstud σκουλαρίκια σε hot pink του οίκου Valentino, καθώς το φούξια ταιριάζει μοναδικά στη γιορτή του έρωτα, όπως και τα δαχτυλίδια της συλλογής Coco Crush του οίκου Chanel

Editor's choices 

"Eros" κολιέ σε ροζ χρυσό, Zolotas.

Ρολόι True Square Automatic Open Heart, Rado.

Coco Crush δαχτυλίδι Chanel, Chanel boutique.

Μενταγιόν Symbols Καρδιά από χρυσό, Li-LA-LO.

Σκουλαρίκια σε σχήμα καρδιά, Serkos.

Μενταγιόν Matrix, Swarovski.

Βραχιόλι με χρυσή πλάκα "Αγάπη", Lalaounis.

Σκουλαρίκια, Al' oro.

Rockstud metallic σκουλαρίκια, Valentino.

Χρυσό δαχτυλίδι με μοτίβο Labyrinth, Balmain.

Βραχιόλι χειροπέδα, Serkos.

Σκουλαρίκια με πέρλες και χρυσό Monogram, Burberry.

"Blind for Love" ασημένιο μενταγιόν, Gucci.

Άκαμπτο βραχιόλι Volta, Swarovski.

Wings rings, Kassis.

Βραχιόλι με κρίκους, Pandora.