Η νέα συλλογή της Falconeri είναι αφιερωμένη στη σαγήνη του καλοκαιριού

Οι προτάσεις της Falconeri για τη νέα σεζόν.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Βόλτες στην ακτή, πόδια βυθισμένα στην άμμο, ένα κοινό ταξίδι που σας μεταφέρει από τη ζεστασιά της άνοιξης στην έντονη ζέστη του καλοκαιριού. Η νέα συλλογή Falconeri για τη σεζόν Άνοιξη- Καλοκαίρι 2023 είναι ένα ταξίδι για να ανακαλύψετε και να μοιραστείτε τις αισθήσεις που δημιουργούν τα λεπτά νήματα στο δέρμα. Η απαράμιλλη ελαφρότητα και απαλότητα του ultralight cashmere θα σας συντροφεύει από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Η νέα συλλογή της Falconeri είναι αφιερωμένη στη σαγήνη του καλοκαιριού

Τα χρώματα της φύσης εμπνέουν την παλέτα της συλλογής τόσο για τη γυναίκα όσο και για τον άνδρα. Κυμαίνονται από ανοιχτό μπλε, ροζ έως τα πιο λαμπερά πράσινα. Η γκάμα εμπλουτίζεται με την ολοκαίνουργια απόχρωση Iris, μία απαλή απόχρωση που θυμίζει το λουλούδι που συνήθως βρίσκεται στις αμμώδεις ακτές, την Atollo, μία έντονη απόχρωση της θάλασσας, τις Fuxia, Wisteria και ένα νέο Leaf Green.

Πολλές νέες αποχρώσεις συμπληρώνουν την αναβίωση των σπουδαίων κλασικών του brand. Μία ουδέτερη παλέτα κατάλληλη για κάθε περίσταση περιλαμβάνει μαύρο, navy, snowflake και light rum. Τα χρώματα των ακτών που είναι οι πρωταγωνιστές των καλοκαιρινών περιπάτων συνδυάζονται με τη μεγάλη ποικιλία από τις διαθέσιμες λαιμοκόψεις για να καλύψουν κάθε στυλ.

Η διαχρονική κομψότητα του knitwear με λαιμόκοψη χαμόγελο ή με διαχρονική στρογγυλή λαιμόκοψη συνδυάζεται με προτάσεις που παίζουν με το βάθος. Η νέα φαρδιά λαιμόκοψη σε σχήμα U βρίσκεται στο επίκεντρο για casual-chic looks, ενώ η υπερμεγέθης εκδοχή με λαιμόκοψη V και στις δύο πλευρές, που αφήνει την πλάτη μερικώς εκτεθειμένη, προσδίδει μία σαγηνευτική πινελιά.

Στην καρδιά της νέας συλλογής βρίσκεται η ultrafine cashmere ζακέτα με λαιμόκοψη V και κούμπωμα με τέσσερα κουμπιά. Οι ελαφρώς πεσμένοι ώμοι και η χαλαρή εφαρμογή που χαρακτηρίζει το σχέδιο της Falconeri το καθιστούν απαραίτητο για comfy-chic συνδυασμούς.

Falconeri  Cashmere Ultrafine Collection

Η μεγάλη ποικιλία μοντέλων, από φούτερ με φερμουάρ έως και κουκούλες, μπορεί να συνδυαστεί με joggers ή palazzo παντελόνια και να φορεθεί με ανάλαφρα, αμάνικα πουπουλένια τζάκετ για μία ολοκληρωμένη εμφάνιση Falconeri που θα φορεθεί όλη τη σεζόν, σε στιγμές με καλή παρέα.