Τα πιο chic ολόσωμα μαγιό για το φετινό καλοκαίρι

Τα ολόσωμα μαγιό που θα σας εξασφαλίσουν μία classy κομψότητα.

Το καλοκαίρι βρίσκεται μία ανάσα μακριά και η πρώτη μεγάλη απόδραση του καλοκαιριού, το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, πλησιάζει. Και είναι μια καλή αφορμή για τις πρώτες βουτιές. Αν, επομένως, δεν έχετε φροντίσει ήδη για το μαγιό που θα βάλετε στη βαλίτσα σας, αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή. Όπως είναι και η σωστή στιγμή για να αρχίσετε να σχεδιάζετε τις διακοπές σας και να ξεκινήσετε την ανανέωση της συλλογής σας με μαγιό. 

Τα ολόσωμα μαγιό που θα σας εξασφαλίσουν κομψότητα 

Μία κατηγορία μαγιό που εμπιστεύονται οι γυναίκες σε κάθε ηλικία, είναι τα ολόσωμα. Τα ολόσωμα μαγιό προσφέρουν την απαραίτητη αυτοπεποίθηση ενώ συνδυάζουν συνήθως κομψότητα και θηλυκότητα με μοναδικό τρόπο. Διαχρονικές σιλουέτες όπως οι στράπλες, με τιράντες, με V ντεκολτέ, με δέσιμο στον λαιμό, off- shoulder ή one-shoulder, γίνονται οι ιδανικές επιλογές για εμφανίσεις στην παραλία που προσφέρουν σιγουριά και δυναμισμό, ενώ λεπτομέρειες από διακριτικά cutout ή ζώνη στη μέση έρχονται να φέρουν μία σέξι πινελιά. Χρώματα όπως το μαύρο, το λευκό, το καφέ, το λαδί, το σκούρο μπλε ή τα μπεζ είναι αυτά που θα πρέπει να μπουν στο ραντάρ σας αν θέλετε να ενισχύσετε την αίσθηση της σοφιστικέ κομψότητα που επιθυμείτε να αποπνέετε. 

Τα κομψά ολόσωμα μαγιό στα οποία θα επενδύσετε φέτος το καλοκαίρι, μπορούν άνετα να συνδυαστούν με παντελόνες και αέρινες πουκαμίσες ή να φορεθούν μέσα από τα καφτάνια σας, προσφέροντας ευελιξία στο στιλ των διακοπών σας. 

Editor's choice 

Ολόσωμο μαγιό "Ivanka", Sophie Deloudi.

Ολόσωμο one-shoulder μαγιό "Maria", Haight.

Ολόσωμο μαγιό ERES, ERES boutique Athens. 

Ολόσωμο μαγιό "Rafaela", Stefania Frangista.

Ολόσωμο μαγιό "Grace", Meyia.

Ολόσωμο μαγιό, Yamamay.

Ολόσωμο μαγιό με cut και ζώνη, Ekaterini V.

Ολόσωμο μαγιό "Bay", Khione.

Ολόσωμο μαγιό, Maa Boo.

Ολόσωμο μαγιό με ντεκολτέ V πικέ, Oysho.

Ολόσωμο στραπλες μαγιο "Jane", MAAN.

Ολόσωμο μαγιό, Calzedonia.