Critics' Choice Awards | Τα beauty looks που ξεχώρισαν

Οι τάσεις ομορφιάς που κυριάρχησαν στο μπλε χαλί.

H λεγόμενη award season έχει ξεκινήσει δυναμικά. Μετά την τελετή απονομής των Χρυσών Σφαιρών, σειρά έχουν τα Critics’ Choice Awards με τους celebrities του Hollywood να συνεχίζουν το σερί των εντυπωσιακών εμφανίσεων. Ήδη έχουν αρχίσει να ξεχωρίζουν οι τάσεις ομορφιάς που θα επικρατήσουν τη φετινή χρονιά, με κορυφαία να αναδεικνύεται το ροζ κραγιόν, το οποίο και επέλεξαν πολλοί stars, όπως η Anne Hathaway και η Mandy Moore. Όσον αφορά τα μαλλιά, τα hair accessories και η χωρίστρα στη μέση φαίνεται πως θα εξακολουθήσουν να μεσουρανούν και το 2020.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ιδού τα πιο εντυπωσιακά beauty looks της βραδιάς:

Lucy Hale

Lucy Hale

Για την εμφάνισή της Lucy, η celebrity makeup artist Kelsey Deenihan επέλεξε να ακολουθήσει τη διάσημη τάση του matchy matchy, δημιουργώντας ένα eye look με σκιές στο χρώμα της μέντας, το οποίο ταίριαζε απόλυτα με το φόρεμά της. Προτίμησε το υπόλοιπο μακιγιάζ να είναι ιδιαίτερα φρέσκο και νεανικό, τονίζοντας ελαφρώς τα ζυγωματικά της με bronzer, και τα χείλη της με ένα glossy nude κραγιόν. Τα μαλλιά της ήταν πιασμένα σε ένα κομψό και ρομαντικό ρομαντικό half up half down, το οποίο ήταν διακοσμημένο με ένα υπέροχο head piece με πέρλα, επιβεβαιώνοντας πως η τάση των hair accessories θα εξακολουθήσει να απασχολεί και το 2020.

Mandy Moore

Mandy Moore

Η Mandy Moore επέλεξε μία από τις κορυφαίες τάσεις ομορφιάς για την εμφάνισής χθες το βράδυ. Ο λόγος για τα barely-there ροζ κραγιόν, τα οποία έχουν αναδειχθεί η top επιλογή των celebrities τους τελευταίους μήνες, καθώς κάνουν κάθε μακιγιάζ να δείχνει πιο φρέσκο και νεανικό. Η ηθοποιός κερδίζει επιπλέον beauty points για την επιλογή της να χτενίσει τα μαλλιά της σε ένα χαμηλό σινιόν, που αναδείκνυε εξαιρετικά τα λαμπερά σκουλαρίκια της. 

Zendaya

Zendaya

Οι μακριές  πλεξούδες της σε συνδυασμό με το ροζ eye look και την "ανατομική πανοπλία" του οίκου Tom Ford, έκαναν τη Zendaya να μοιάζει με σύγχρονη πριγκίπισσα-πολεμίστρια και της χάρισαν μια θέση στις λίστες με τις πιο καλοντυμένες celebrities της βραδιάς. 

Anne Hathaway

Anne Hathaway

Το δυναμικό comeback της ηθοποιού μετά τη γέννηση του δεύτερου παιδιού της, έγινε με μια πραγματικά λαμπερή εμφάνιση στο μπλε χαλί των Critics' Choice Awards. Καθώς φορούσε μια πραγματικά εντυπωσιακή χρυσή τουαλέτα με τολμηρό ντεκολτέ, επέλεξε ένα μίνιμαλ χτένισμα, αφήνοντας τα μαλλιά της ελεύθερα. Το μακιγιάζ της κινήθηκε σε ροζ αποχρώσεις, μαρτυρώντας πως και εκείνη είναι μία από τις celebrities που δίνουν ψήφο εμπιστοσύνης σε μία από τις κορυφαίες τάσεις ομορφιάς για φέτος.

Lupita Nyong'o

Lupita Nyong'o

Η Nyong'o περπάτησε το μπλε χαλί με αέρα γαλαζοαίματης, φορώντας μια καφέ τουαλέτα του οίκου Michael Kors. Παρά το εντυπωσιακό της πατρόν, αυτό που τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω της ήταν τα μαλλιά της ηθοποιού, τα οποία ήταν χτενισμένα σε ένα εντυπωσιακό top knot. Ο κομμωτής της, Vernon Francois, ολόκληρωσε το χτένισμά της προσθέτοντας ένα hair piece από χρυσό σύρμα, που ταίριαζε απόλυτα με τα αξεσουάρ της. Άξιο αναφοράς είναι όμως και το μακιγιάζ της σε bronze τόνους, το οποίο ολοκληρώθηκε με ένα έντονο κοραλί κραγιόν.