Το μυστικό για νεανικό βλέμμα

Ο νέος ορός ματιών Capture Totale C.E.L.L. Energy Super Potent Eye Serum του οίκου Dior θα αλλάξει την εικόνα των ματιών σας.

Τα μάτια είναι ο καθρέφτης μας, μαρτυρούν τα συναισθήματα αλλά και την ηλικία μας και σήμερα εκτίθενται περισσότερο από ποτέ καθώς είναι το μοναδικό σημείο που παραμένει ακάλυπτο πίσω από την προστατευτική μάσκα. Το πάχος της επιδερμίδας τους, που είναι μόλις 0,52 χιλιοστά, δηλαδή δύο φορές πιο λεπτή από αυτή του προσώπου, αλλά και το γεγονός ότι το 60% των μυών που συνδέονται με τις εκφράσεις μας βρίσκονται στα μάτια, αποτέλεσαν πρόκληση για την επιστημονική ομάδα του Dior.

Το μυστικό για νεανικό βλέμμα

Συγκεντρώνοντας τις τελευταίες μελέτες από τους τομείς της ψυχολογίας, της ανατομίας, της αισθητικής και της νευροεπιστήμης, κατέληξαν στο συμπέρασμα πως η γήρανση των ματιών μετριέται με αντικειμενικό και καθολικό τρόπο, ενώ προσδιόρισαν τον δείκτη δύναμης των ματιών όπου περιλαμβάνει εννιά σημάδια που επηρεάζουν τη νεανική τους εικόνα. Η δημιουργία του ορού Capture Totale C.E.L.L. Energy Super Potent Eye Serum αποτελεί μια πραγματική καινοτομία του οίκου Dior καθώς αντιμετωπίζει και τα εννέα σημάδια όπως ρυτίδες, μαύροι κύκλοι, χαλάρωση βλεφάρων ενώ διαθέτει 92% συστατικά φυσικής προέλευσης. "Το βιοκυτταρικό σύμπλεγμα longoza ενισχύει την παραγωγή βλαστοκυττάρων, τα οποία είναι λιγότερο άφθονα στη περιοχή των ματιών" ανέφερε στο digital press event του οίκου ο Patrick Choisy επικεφαλής του Τμήματος Φυσικών Υλών και Βιώσιμης Ανάπτυξης και συμπληρώνει, "σε συνδυασμό με το εκχύλισμα σίκαλης ο νέος ορός προάγει ορατά τη σφριγηλότητα κάτω αλλά και γύρω από τα μάτια".

Dior Eye Serum

Στα μοναδικά πλεονεκτήματά του ορού Capture Totale C.E.L.L. Energy Super Potent Eye Serum συγκατελέγεται το καινοτόμο απλικατέρ του με εύκαμπτο λαιμό και κυματοειδή επιφάνεια το οποίο είναι κατοχυρωμένο με δύο πατέντες και συμβάλλει στην σμίλευση και την ανόρθωση όλης της περιοχής των ματιών μέχρι το κόκαλο των φρυδιών.

Θα το βρείτε στο Sephora.gr