Η νέα εκδοχή του καρέ που θα γίνει ανάρπαστη φέτος το καλοκαίρι

Είναι κοντό αλλά όχι τόσο κοντό ώστε να νιώθετε πως χάνετε τη θηλυκότητά σας.

Υπάρχει καλύτερη εποχή από τώρα εν μέσω καύσωνα για να δοκιμάσετε ένα κομψό κοντό κούρεμα; Αμφιβάλλουμε. Τα καρέ μαλλιά 2021 είναι η πλέον ιδανική επιλογή για εσάς που δεν έχετε κάνει ποτέ ξανά μια τόσο δραστική αλλαγή, καθώς σε αντίθεση με προηγούμενες χρονιές δεν είναι τόσο κοντά, ώστε να σας κάνουν να μετανιώσετε την επιλογή σας με την έξοδό σας από το κομμωτήριο.

Καρέ μαλλιά 2021 | Η νέα εκδοχή του πιο δημοφιλούς κουρέματος

Το collarbone bob, δηλαδή η νέα εκδοχή των καρέ μαλλιών 2021, =φτάνει μέχρι τα κόκαλα του στέρνου. Με άλλα λόγια είναι κοντό, αλλά όχι τόσο κοντό ώστε να νιώθετε πως "απειλείται" τη θηλυκότητά σας. Χαρακτηρίζεται επίσης από έντονο φιλάρισμα, που του χαρίζει όγκο και κίνηση.

Σε αντίθεση με το κλασικό καρέ, που βλέπαμε παντού τα προηγούμενα χρόνια, το collarbone bob δεν φτάνει πάνω από τους ώμους, αλλά μέχρι το ύψος αυτών. Το μεγάλο θετικό αυτών των λίγων παραπάνω πόντων; Μπορείτε να πιάσετε τα μαλλιά σας σε μια μικρή χαμηλή αλογοουρά στη βάση του αυχένα, κάτι που σίγουρα θα εκτιμήσετε τώρα το καλοκαίρι.

Είναι ιδανικό για εσάς που θέλετ ενα κόψετ ετις νεκρές άκρες των μαλλιών σας προκειμένου να τα δυναμώστε, χωρίς όμως να χάσετε την πολύτιμη ευελιξία των μακριών μαλλιών. Μέχρι να γυρίσετε από τις διακοπές σα τςον Σεπτέμβριο, θα έχει μακρύνει αρκετά ώστε να είναι ένα εξαιρετικά κομψό και πάντα in fashion lob.

Styling

Το ότι είναι ευέλικτο, δεν σημαίνει ότι δεν απαιτεί έστω και μίνιμαλ styling. Το μυστικό για να δείχνει ανεπιτήδευτα κομψό είναι να ενισχύσετε τη φυσική υφή των μαλλιών σας και τον όγκο τους χρησιμοποιώντας έναν αφρό και ένα texturizing spray.

Hair Inspo

Για να πειστείτε για την κομψότητά του, απλά ρίξτε μια ματιά στις πιο πρόσφατες φωτογραφίες των Ariana Grande, Rose Byrne, Brie Larson, Julia Roberts και Taylor Hill που έγιναν περήφανα μέλη του #TeamBob πλάι στην Alexa Chung, που αν μη τι άλλο θεωρείται ιδρυτικό μέλος.

Πηγή: Missbloom.gr