Dior AW21-22 | Το μακιγιάζ του Peter Philips βάζει πάλι στον χάρτη τον τάσεων ένα παλιό, αγαπημένο trend

"Στόχος μου ήταν να δημιουργήσω μια γραμμή στο κάτω βλέφαρο με ένα ψυχρό, βαθύ μπλε, εμπνευσμένο από την υψηλή ραπτική, τόσο πυκνό, όσο και απαλό".

Μια εντυπωσιακή "τελετή έναρξης" για την Paris Couture Week οργάνωσε ο οίκος Dior παρουσιάζοντας την haute couture συλλογή του για τη σεζόν AW21-22. To catwalk πραγματοποιήθηκε στο Musée Rodin στο Παρίσι μέσα σε ένα ιδιαίτερο σκηνικό, που θύμιζε έργο με έργο τέχνης χάρη στην διακόσμηση των τοίχων με κεντήματα δια χειρός της καλλιτέχνης Eva Jospin. Η νέα συλλογή της Maria Grazia Chiuri είχε ως βάση της τις ιδιαίτερες υφές, με τα ζεστά, μαλακά ανάγλυφα υφάσματα και τα κεντήματα να έχουν τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Επίκεντρο του μακιγιάζ με την υπογραφή του Peter Philips, του δημιουργικού διευθυντή και διευθυντή εικόνας του μακιγιάζ Dior, ήταν τα μάτια, τα οποία τόνισε με μια βαθιά μπλε γραμμή eyeliner στο κάτω βλέφαρο, η οποία, όπως είπε ο ίδιος, ήταν εμπνευσμένη από την υψηλή ραπτική, καθώς ήταν "τόσο πυκνή, όσο και απαλή".

Διαβάστε Επίσης

Πρόκειται για ένα throwback trend, το οποίο ο Peter Philips επαναφέρει με μεγάλη μαεστρία στο προσκήνιο, "χρίζοντάς" το και πάλι τον πιο εύκολο τρόπο να ενσωματωθεί χρώμα στο μακιγιάζ των ματιών, αλλά και να δοθεί έμφαση στο βλέμμα για ένα sultry αποτέλεσμα.

Ακολουθούν όλες οι λεπτομέρειες του beauty look που επιλέχθηκε για την παρουσίαση της συλλογής υψηλής ραπτικής Dior για τη σεζόν Φθινόπωρο-Χειμώνας 2021-2022:

Μάτια

Dior

Ο Peter Philips εξηγεί: "Ξεκίνησα εφαρμόζοντας μαύρο eyeliner με το Diorshow 24h Stylo 091 Matte Black στο κάτω βλέφαρο, τραβώντας τη γραμμή από την εσωτερική έως την εξωτερική γωνία. Στη συνέχεια, με ένα επίπεδο πινέλο, δημιούργησα τούτη την πυκνή, σκούρα μπλε σκιά ματιών από την παλέτα 5 Couleurs Couture 279 Denim. Για να πετύχω ένα απαλό και όχι στημένο αποτέλεσμα, άπλωσα ελαφρώς τη σκιά ματιών με ένα πινέλο. Κάλυψα τις βλεφαρίδες διακριτικά από τη ρίζα έως την άκρη με την Diorshow Iconic Overcurl 090 Black για να τους χαρίσω όγκο. Τέλος, χτένισα τα φρύδια με το Diorshow Kabuki Brow Styler".

Επιδερμίδα

Dior

Ο Peter Philips περιγράφει "Δημιούργησα μια τέλεια και φωτεινή επιδερμίδα με τη ρουτίνα περιποίησης δέρματος Dior Prestige και συγκεκριμένα με τη Micro-Lotion De Rose, το MicroSérum De Rose Yeux και το Micro-Huile De Rose Advanced Serum. Στη συνέχεια χρησιμοποίησα το μέικαπ Dior Forever για ομοιόμορφο και διάφανο αποτέλεσμα. Για διορθώσεις άπλωσα μερικές πινελιές Dior Forever Skin Correct και στη συνέχεια ψέκασα το Dior Forever Perfect Fix για να σταθεροποιήσω το μακιγιάζ".

Χείλη

Dior

Τα χείλη έδειχναν πολύ φυσικά, ενυδατώθηκαν με το διάφανο Rouge Dior Satin Balm 000 Diornatural.

Νύχια

Τα νύχια ήταν φυσικά με το Dior Vernis 108 Muguet.

Μαλλιά

Dior

Τα μαλλιά ήταν πιασμένα σε χαμηλές αλογοουρές, που επέτρεπαν στο sultry μακιγιάζ να είναι το επίκεντρο της προσοχής. 

Διαβάστε Επίσης