Η Natalie Portman ξυπνάει για τον έρωτα, ξυπνάει για την ομορφιά

Με ένα νέο φιλμ η απόλυτη Miss Dior παρουσιάζει τη νέα εκδοχή του πιο δημοφιλούς αρώματος του γαλλικού οίκου.

"Wake up!" φωνάζει η Natalie Portman πριν "βουτήξει" σε έναν ωκεανό λουλουδιών, κάνοντας τα πουλιά να πετάξουν με μια μοναδική, μαγική κίνηση και έπειτα ορμήσει ξυπόλυτη στην άμμο.

Ποτέ ξανά το Miss Dior δεν ήταν τόσο απελευθερωμένο, ποτέ ξανά η Natalie Portman δεν έδειχνε τόσο όμορφη. Γεμάτη ζωντάνια, ορμάει, τρέχει, φωνάζει και γελάει, και κυρίως, αναλαμβάνει δράση, τυλίγοντας τις εικόνες του σκηνοθέτη Manu Cossu.

Το Miss Dior γεννήθηκε το 1947 από την τεράστια παρόρμηση και την επιτακτική επιθυμία του Christian Dior να επαναφέρει τη μαγεία στη ζωή των γυναικών, ώστε να τις βοηθήσει να δουν ξανά τα λαμπερά χρώματα της αγάπης. Εκείνη την εποχή, μετά τα σκοτεινά χρόνια του πολέμου, για τον Christian Dior αυτό το άρωμα ήταν συνώνυμο της ευτυχίας, της ποίησης και της αποκατάστασης της αρμονίας.

Η Natalie Portman ξυπνάει για τον έρωτα, ξυπνάει για την ομορφιά

Τώρα το εμβληματικό άρωμα ανανεώνεται και παρουσιάζεται σε μια νέα εκδοχή. Ακόμα πιο φωτεινό, ξεδιπλώνει τη λουλουδάτη αύρα του που είναι πιο γενναιόδωρη, παραμένοντας ωστόσο ανάλαφρη. Ελκυστική και φινετσάτη από το πρώτο λεπτό, η σύνθεση του αρώματος συνδυάζει το χάδι με τη φρεσκάδα.
Η δημιουργία του αρωματοποιού François Demachy τιμά όπως πάντα τα τριαντάφυλλα, την αγαπημένη εμβληματική νότα του αρώματος, αλλά αυτή τη φορά διανθίζεται με ευγενή Ίριδα και τονίζεται με αισθησιακή Παιώνια. Έτσι, αναδύεται ένα εκπληκτικό νέο Miss Dior, βελούδινο σαν πέταλο, δροσερό όπως η βλάστηση του δάσους, αισθησιακό και πληθωρικό.

Δείτε το νέο φιλμ: