Η Úrsula Corberó είναι η νέα Global Ambassador του οίκου Shiseido

H Shiseido αποκαλύπτει το νέο Ultimune, το #1 αντιγηραντικό serum με ανανεωμένη σύνθεση και πρωτοποριακή τεχνολογία, με από την παγκόσμια καμπάνια POWER IS IN YOU.

Οι νέοι τρόποι ζωής ποικίλουν και τα άτομα αλληλοεπιδρούν διαφορετικά σε όλο τον κόσμο. Όλο και περισσότεροι άνθρωποι υποβαθμίζουν την επιδίωξη της υλικής ευημερίας και βρίσκουν αξία σε προϊόντα ή ενέργειες που χτίζουν τον αυτοσεβασμό και υμνούν την διαφορετικότητα. Αναζητούν την πραγματική αξία για τον εαυτό τους και τον κόσμο γύρω τους. Η ανάγκη για μια "ολιστική φροντίδα" που περιποιείται την επιδερμίδα και την ψυχή με πιο θεμελιώδη και προσωπικό τρόπο γίνεται ακόμα μεγαλύτερη, καθώς περνάμε περισσότερο χρόνο στο σπίτι και δίνουμε μεγαλύτερη προσοχή στον εαυτό μας.

H Shiseido υπογράφει την παγκόσμια καμπάνια Power is You με την Úrsula Corberó, η οποία απέκτησε διεθνή φήμη μετά τον ρόλο της ως "Τόκιο" στη σειρά του Netflix, "La Casa de Papel" (Money Heist), να αποτελεί τη νέα Global Ambassador και πρωταγωνίστρια της καμπάνιας. Μαζί με τις Megan Rapinoe & Hikaru Utada, θέτουν ως στόχο έχουν να ενδυναμώσουν τους ανθρώπους σε ολόκληρο τον κόσμο αναδεικνύοντας την δύναμη της εσωτερικής ομορφιάς που μπορεί και αλλάζει την κοινωνία προς το καλύτερο

"H ομορφιά πηγάζει από την θετική διάθεση. Είναι μια αίσθηση ενέργειας, μια αίσθηση ζωντάνιας. Αν επιθυμείτε κάτι πολύ, πρέπει να το προσπαθήσετε. Αν κάνετε λάθος, θυμηθείτε ότι η ζωή δεν είναι τέλεια.  Άλλωστε η ομορφιά δεν είναι τέλεια!", δηλώνει η Corberó.

Mε ποικίλα υπόβαθρα στην τέχνη, στον κοινωνικό ακτιβισμό και τον αθλητισμό και με δυναμικές ιστορίες που συμβαδίζουν με τις αξίες της Shiseido, οι τρείς πρωταγωνίστριες προσεγγίζουν την ομορφιά με την οπτική του θάρρους και της εσωτερικής δύναμης, σε μια σειρά εμπνευσμένων Power Talks films.

Η Úrsula Corberó είναι η νέα Global Ambassador του οίκου Shiseido

Πρωταγωνιστής της καμπάνιας είναι όμως και το νέο Ultimune, το #1 αντιγηραντικό serum με ανανεωμένη σύνθεση και πρωτοποριακή τεχνολογία. Ο εμβληματικός ορός ομορφιάς με την πανίσχυρη σύνθεσή του, βασισμένη στην τεχνολογία ImuGenerationRED υπόσχεται διπλή αντιγηραντική δράση για πιο υγιή, πιο δυνατή επιδερμίδα.

Δείτε το Power Talk film με την Úrsula Corberó: