Earth Bound | Τα must προϊόντα μακιγιάζ για τις φθινοπωρινές εμφανίσεις σας

Τα νέα προϊόντα μακιγιάζ της συλλογής Tone-On-Tone Collection του οίκου Chanel σε υπέροχες γήινες αποχρώσεις γίνονται το must-have των ανανεωμένων φθινοπωρινών εμφανίσεων.

Από τις πιο ευκολοφόρετες και κομψές συλλογές μακιγιάζ, η Fall-Winter 2021 Tone-On-Tone Collection του οίκου Chanel διαθέτει μοναδικά προϊόντα για το πρόσωπο, τα μάτια, τα χείλη και τα νύχια, με κοινό παρονομαστή τις γήινες αρμονικές αποχρώσεις. Θερμά γκρι, χακί, αποχρώσεις της τερακότας, μπεζ και καφέ-κόκκινο δημιουργούν την τέλεια χρωματική παλέτα για τη δημιουργία των πιο γοητευτικών looks της νέας σεζόν. Όλα τα προϊόντα διαθέτουν την κλασική φινέτσα των neutral τόνων και εξασφαλίζουν γοητευτικές εμφανίσεις, με κύριο στόχο την ανάδειξη των ματιών.

Το γοητευτικό βλέμμα έχει τον πρώτο λόγο και τη νέα σεζόν και η φθινοπωρινή συλλογή του οίκου Chanel το πετυχαίνει εξασφαλίζοντας στα μάτια έντονη λάμψη, διατηρώντας ταυτόχρονα χαμηλούς τόνους στο υπόλοιπο πρόσωπο. Η επιδερμίδα παραμένει αψεγάδιαστη και ματ, ενώ τα χείλη ζωντανεύουν μέσα από τα ματ κραγιόν Rouge Allure Velvet σε dusty ροζ και κεραμιδί αποχρώσεις.

Earth Bound | Τα must προϊόντα μακιγιάζ για τις φθινοπωρινές εμφανίσεις σας

Για την ανάδειξη των ματιών ο οίκος προτείνει τη νέα τεχνική contour and light, σύμφωνα με την οποία θα περιγράψετε το άνω και το κάτω βλέφαρο με το μολύβι-σκιά μα - τιών Stylo Ombre And Contour, που θα εφαρμόσετε κοντά στις ρίζες των βλεφαρίδων σας, σε μία από τις τέσσερις αποχρώσεις της συλλογής. Στη συνέχεια θα απλώσετε την αντίστοιχη απόχρωση της υγρής σκιάς Ombre Première Laque, που προσφέρει ιριδίζουσα λάμψη και σταθερό χρώμα. Έτσι, με δύο απλά βήματα κάθε γυναίκα μπορεί να αναδείξει καθημερινά το βλέμμα της.

Chanel

Για το ιδανικό tone-on-tone αποτέλεσμα συνδυάστε τις αποχρώσεις του μακιγιάζ των ματιών σας με το χρώμα του μανικιούρ σας επιλέγοντας το κατάλληλο βερνίκι νυχιών Le Vernis σε μία από τις μπεζ ή τις καφέ-κόκκινες αποχρώσεις της συλλογής. Ολοκληρώστε το μακιγιάζ σας με το ρουζ Joues Contraste στη φυσική μπεζ απόχρωση Ombre. Απλώστε το με ένα φαρδύ πινέλο στα ζυγωματικά και στο περίγραμμα του προσώπου για να τονίσετε τους όγκους και τις γωνίες του.

Perfect Match

Chanel

Εάν λατρεύετε τις πιο πληθωρικές εμφανίσεις, όπου οι τόνοι του κόκκινου έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο, συνδυάστε τη σκιά ματιών Ombre Première Laque, Lamé Pourpre με το κραγιόν Rouge Allure Velvet, Mode και το βερνίκι νυχιών Le Vernis Rouge Brun.