Η Jennifer Lopez υιοθέτησε το πιο κομψό γιορτινό μανικιούρ

Μια πολύ ενδιαφέρουσα παραλλαγή του κλασικού γαλλικού μανικιούρ.

Ποιος είπε ότι τα κόκκινα βερνίκια νυχιών είναι ο μόνος τρόπος να κάνετε το μανικιούρ σας να δείχνει πιο γιορτινό; Η Jennifer Lopez απέδειξε περίτρανα ότι ακόμα και το κλασικό γαλλικό μανικιούρ μπορεί να δείχνει επίκαιρο, διανθισμένο με "έξυπνες" festive λεπτομέρειες. Αν ψάχνετε ιδέες για χριστουγεννιάτικα νύχια 2022, η JLo έχει την πιο κομψή πρόταση:

Χριστουγεννιάτικα νύχια 2022 | Η πρόταση της Jennifer Lopez

Διαβάστε Επίσης

Ο αγαπημένος της manicurist, ο Tom Bachik, μοιράστηκε στο προφίλ του στo Instagram μία φωτογραφία του πρώτου γιορτινού μανικιούρ της κατά τη διάρκεια του έγγαμου βίου της με τον Ben Affleck. Ο celebrity manicurist τής χάρισε μια ενδιαφέρουσα παραλλαγή του κλασικού γαλλικού μανικιούρ εμπνευσμένη από τα ριγέ γλειφιτζούρια των γιορτών, τα candy-canes.

Δύο από τα αμυγδαλωτά νύχια της είχαν την κλασική λευκή άκρη, ενώ ο δείκτης και το μικρό δάχτυλο διακοσμήθηκαν με λευκές χιονονιφάδες κι ο μέσος με candy-cane ρίγες.

Το εν λόγω μανικιούρ ταιριάζει τόσο σε μακριά, όσο και σε πιο κοντά νύχια, ενώ είναι ιδανικό για εσάς που θέλετε να ξεφύγετε από την κλασική χρωματική παλέτα των γιορτών, χωρίς να βγείτε πολύ από τη ζώνη ασφαλείας σας.

Διαβάστε Επίσης