Instant lifting | Το μυστικό των celebrity makeup artists για ανόρθωση των ζυγωματικών με φυσικό τρόπο

Τα αποτελέσματα είναι πραγματικά εντυπωσιακά.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Οι celebrity makeup artists εκτός από τα πιο πολυτελή προϊόντα ομορφιάς, έχουν κρυμμένα σαν άσσους στο μανίκι τους και μερικά πραγματικά ιδιαίτερα μυστικά ομορφιάς. Ένα από αυτά αποκάλυψε πρόσφατα ο Joseph Carillo. Το δικό του beauty tip σχετίζεται με το πώς πετυχαίνουν οι stars του Hollywood ανόρθωση των ζυγωματικών τους με φυσικό τρόπο και τα αποτελέσματα είναι πραγματικά εντυπωσιακά.

Το μυστικό του για φυσική ανόρθωση των ζυγωματικών

Ο Carillo είναι ένας από τους πιο διάσημους celebrity makeup artists στο Hollywood, με το πελατολόγιό του να περιλαμβάνει ονόματα, όπως εκείνο της Elsa Hosk, της Priyanka Chopra και της Dianna Argon. Όπως αποκάλυψε, το μεγαλύτερο μυστικό ομορφιάς του είναι πως όταν κάνει contouring στα πρόσωπα των διάσημων πελατών του, απλώνει bronzer σε ένα πολύ ιδιαίτερο σημείο, που χαρίζει άμεσο εφέ lifting.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πιο συγκεκριμένα, αφού απλώσει το προϊόν στη γραμμή των μαλλιών και κάτω από τα ζυγωματικά, απλώνει μια μικρή ποσότητα στον τράγο. Ο τράγος, ο οποίος βρίσκεται στο μπροστινό μέρος του αφτιού, είναι το πτερύγιο εκείνο που προεξέχει και μεταξύ άλλων βοηθά τα ακουστικά να μένουν στη θέση τους.

Ανακάλυψε αυτό το tip ομορφιάς όταν δούλευε στο set με άνδρες. "Παρατηρώντας πρόσωπα με ψηλά ζυγωματικά, συνειδητοποίησα πως τα ανορθωμένα ζυγωματικά ξεκινούν από εκείνο το μικρό σημείο του αφτιού", λέει ο ίδιος. Για να πετύχει ένα ανάλογο εφέ, ο Carillo χρησιμοποιεί πρώτα ένα bronzer με κρεμώδη υφή και στη συνέχεια μία πούδρα. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ