Η make-up artist των celebrities επισημαίνει τα πιο συχνά λάθη στο μακιγιάζ μετά τα 50

Η άγνωστη λεπτομέρεια που κάνει την διαφορά.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η Charlotte Tilbury είναι μία από τις make-up experts που λατρεύουν να συμβουλεύονται οι celebrities του εξωτερικού. Σύμβουλος ομορφιάς στη βρετανική Vogue, makep-up artist των πιο διάσημων γυναικών της showbiz (ανάμεσα τους και η Jennifer Aniston) και ιδιοκτήτρια της δικής εταιρίας καλλυντικών, η 46χρονη Charlotte είναι το πρόσωπο στο οποίο πάρα πολλές γυναίκες θα ήθελαν να εμπιστευτούν το ολοκληρωτικό τους makeover, ελπίζοντας σε μία αλλαγμένη εμφάνιση που θα τις κάνει να δείχνουν (και να νιώθουν) αρκετά χρόνια νεώτερες.

Η Tilbury που έχει την δική της στήλη με χρήσιμες συμβουλές ομορφιάς στο διάσημο πρωινό μαγκαζίνο του itv "This Morning", πιάνει στα χέρια της την 62χρονη Sue με σκοπό να αφαιρέσει τουλάχιστον 10 χρόνια από το πρόσωπο της, χρησιμοποιώντας πάνω τις όλες τις έξυπνες τεχνικές μακιγιάζ που διαθέτει στην φαρέτρα με τα όπλα της.

Ανάμεσα στο όσα μαθαίνουμε στο παρακάτω βίντεο είναι και η σωστή χρήση της ενυδατικής κρέμας προσώπου, η σωστή εφαρμογή του μέικ-απ αλλά και μία λεπτομέρεια ακόμα πιο σημαντική, την οποία πολλές από εμάς αγνοούμε εντελώς. Την ύπαρξη των -όχι πάντα- διακριτικών κόκκινων κυλίδων που συγκεντρώνονται γύρω από την περιοχή της μύτης και κάτω από τα μάτια μας, σε όποια ηλικία κι αν βρισκόμαστε. Ένα "φαινόμενο" που χειροτερεύει αισθητά με το πέρασμα του χρόνου και που καταλήγει να είναι, στο τέλος της μέρας, εκείνο που μαρτυρεί την πραγματική μας ηλικία.

Αυτό σημαίνει πως η σωστή τους κάλυψη είναι το άλφα και το ωμέγα ενός σωστού μακιγιάζ, αλλά και το μυστικό γύρω από μία νεανική εμφάνιση που δεν μετράει χρόνια, παρά μόνον φρεσκάδα.

Πηγή: Womantoc.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ