Η Naomi Campbell είναι η 1η Global Ambassador του Pat McGrath Labs

"Θα ήταν λίγο να πω ότι θεωρώ πως είμαι ευλογημένη που μπορώ να την αποκαλώ φίλη. Είναι τιμή μου", λέει η διάσημη makeup artist.

Η διάσημη makeup artist, Pat McGrath, λάνσαρε το ομώνυμο cosmetic brand της το 2015, ανατρέποντας τα μέχρι τότε δεδομένα στον κόσμο της ομορφιάς. Βελούδινες υφές, επιδόσεις επαγγελματικού επιπέδου και πολυτελείς συσκευασίες είναι μόνο μερικά από τα χαρακτηριστικά που κάνουν κάθε νέο λανσάρισμά της ανάρπαστο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πέντε χρόνια μετά την ίδρυση του brand, 1η global ambassador "στέφθηκε" η Naomi Campbell, την οποία η ίδια η McGrath γνωρίζει προσωπικά εδώ και 25 χρόνια. "Είμαι ενθουσιασμένη που η αδερφή μου Naomi Campbell είναι το πρώτο επίσημο πρόσωπο του Pat McGrath Labs", αποκάλυψε η McGrath. "Η ομορφιά της Naomi δεν συγκρίνεται με τίποτα, αλλά αυτό που την κάνει πραγματικά ιδιαίτερη και την απόλυτη McGrath μούσα είναι η επική της αφοσίωση, η απαράμιλλη εργασιακή ηθική και η υπέροχη ψυχή της. Θα ήταν λίγο να πω ότι θεωρώ πως είμαι ευλογημένη που μπορώ να την αποκαλώ φίλη. Είναι τιμή μου".

"Είναι πραγματικά τιμή μου να είμαι το νέο και πρώτο επίσημο πρόσωπο του Pat McGrath Labs,” είπε η Campbell. "Η Pat είναι η οικογένεια που έχω διαλέξει και μια αδιαμφισβήτητη δημιουργική δύναμη στο χώρο της ομορφιάς, η οποία είναι στη ζωή μου από τα πρώτα βήματα της καριέρας μου. Η Pat δημιούργησε μια σειρά που φέρνει τη φαντασία και την πολυτέλεια πίσω στην καθημερινή ζωή μας και μας κάνει να ονειρευόμαστε ξανά!".

Η Campbell είναι το πρόσωπο της καμπάνιας για τη Divine Rose Collection, η οποία μόλις κυκλοφόρησε και περιλαμβάνει pigments για τα χείλη και τα μάτια, καθώς και νέες παλέτες σκιών. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ