Τα nail designs που θα ορίσουν το ερχόμενο φθινόπωρο

Οι τάσεις που παρουσιάστηκαν στις μεγαλύτερες πασαρέλες μόδας, αλλά και στο Instagram feed μας.

Σαν σωστοί nail lovers έχουμε αρχίσει ήδη να βάζουμε στην ατζέντα μας όλα εκείνα τα μανικιούρ που θα δοκιμάσουμε την επόμενη σεζόν. Ακολουθούν τα κορυφαία σχέδια στα νύχια για το φθινόπωρο 2020, έτσι όπως παρουσιάστηκαν στις μεγαλύτερες πασαρέλες μόδας, αλλά και στο Instagram feed μας:

Black Magic

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αν θέλετε να κάνετε το απόλυτο statement, τότε ένα total black manicure είναι η πλέον ιδανική επιλογή για εσάς. Με high gloss ή matte φινίρισμα, τα μαύρα νύχια είναι η κομψή και σοφιστικέ επιλογή που επανέρχεται στο προσκήνιο για ένα ακόμα φθινόπωρο. Η πιο fun εκδοχή τους καλεί για nail designs με negative space και γεωμετρικά σχήματα. 

Super Graphic

Η manicurist Miss Pop δημιούργησε κόκκινα graphic μανικιούρ για τα μοντέλα στο show του brand Prabal Gurung τον περασμένο Φεβρουάριο και από τότε το Instagram feed μας έχει γεμίσει με αντίστοιχα designs.

The New French

Το γαλλικό μανικιούρ έχει υποστεί μια σύγχρονη αναβίωση τα τελευταία χρόνια. Εάν εξακολουθείτε να είστε διστακτικές σχετικά με την υιοθέτηση της τάσης, δοκιμάστε αυτήν την κομψή και μίνιμαλ εκδοχή:

Οι πιο τολμηρές μπορούν να πειραματιστούν με muted φθινοπωρινά χρώματα και σύγχρονες παραλλαγές του κλασικού στιλ.

Embellished

Το κλασικό και πάντα αγαπημένο nude μανικιούρ αναβαθμίζεται με την προσθήκη στρας.

Στο show του brand Monse, η manicurist Miss Pop συνδύασε τo matte berry-red βερνίκι νυχιών με λεπτεπίλεπτα δαχτυλίδια στην άκρη των νυχιών. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ