Η Gemma Chan είναι η νέα Global Ambassador της L’Oréal Paris

"Είμαι συγκινημένη που έχω ενταχθεί στην L’Oréal Paris, μια οικογένεια που έχει ως στόχο να κάνει τις γυναίκες πιο δυνατές , όποιες και αν είναι οι ρίζες τους".

Ύστερα από τη μεγάλη επιτυχία της ρομαντική κομεντί Crazy Rich Asians το 2018 και της ταινίας Captain Marvel που ακολούθησε, η Gemma Chan καθιερώθηκε στο Hollywood και ξεκίνησε να χαράζει τη δική της αντισυμβατική πορεία. Τώρα ένας νέος ρόλος έρχεται να προστεθεί στο βιογραφικό της, εκείνος της Global Ambassador της L’Oréal Paris. 

Τα δικαιώματα των παιδιών και η ισότητα μεταξύ των φύλων είναι μόνο λίγα από τα ζητήματα που είναι πολύ σημαντικά για εκείνη και την έκαναν να θέλει να ενταχθεί στην οικογένεια της L’Oréal Paris. Η ίδια τίθεται ενάντια σε οποιαδήποτε μορφή αποκλεισμού ενώ ταυτόχρονα είναι υπέρ του φεμινισμού, που αποτελούν βασικές αξίες και το brand.

Η Gemma Chan είναι η νέα Global Ambassador της L’Oréal Paris

"Πάντα πίστευα ότι πρέπει να αγκαλιάζουμε τις διαφορές μας όπως αγκαλιάζουμε τα δυνατά μας σημεία. Έτσι, είμαι συγκινημένη που έχω ενταχθεί στην L’Oréal Paris, μια οικογένεια που έχει ως στόχο να κάνει τις γυναίκες πιο δυνατές , όποιες και αν είναι οι ρίζες τους και να συμμαχούν όλες μαζί ώστε να αναδεικνύουν την δύναμη και την ομορφιά της διαφορετικότητάς τους. Το μήνυμα της L’Oréal Paris "να πιστέψουν στην αξία τους", σήμερα είναι πιο απαραίτητο από ποτέ.", είπε η Chan. 

"Η Gemma Chan είναι η απόδειξη ότι η επιτυχία έρχεται όταν έχεις την αυτοπεποίθηση να ακολουθήσεις τα όνειρά σου, και να υπερασπιστείς τους άλλους προκειμένου να πετύχουν και εκείνοι τα δικά τους όνειρα. Αφοσιωμένη στους στόχους της και με έμφυτη την γυναικεία δύναμη, αποτελεί πηγή έμπνευσης πέρα από τη οθόνη, ώστε να κάνει όλες τις γυναίκες, μικρές και μεγάλες, να φέρουν την αλλαγή. Είμαστε ενθουσιασμένοι που καλωσορίζουμε την Gemma στην οικογένειά μας.", δήλωσε η Delphine Viguier-Hovasse, Global Brand President της L’Oréal Paris. 




 








 

ΑΚΤΙΒΙΣΤΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ 

 

Η Gemma μάχεται για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων των γυναικών, καθώς και κατά της σεξουαλικής εκμετάλλευσης τόσο στα πλαίσια της βιομηχανίας του κινηματογράφου όσο και σε όλη την κοινωνία ευρύτερα. Το 2018 αποτέλεσε ένα από τα 190 άτομα που προσυπέγραψαν για το κίνημα ‘Time’s Up’ και είναι ιδρυτικό μέλος και οικονομικός υποστηρικτής του κινήματος Justice and Equality Fund (το οποίο είναι το αντίστοιχο βρετανικό Time’s Up Legal Defense Fund) ενάντια της σεξουαλικής κακοποίησης και των διακρίσεων. Όλα τα παραπάνω σε συνδυασμό με το έργο της υπέρ της διαφορετικότητας και της ισότητας, η Gemma αποτελεί παράδειγμα για τις επόμενες γενιές. Επιπλέον, η δράση της υπέρ των δικαιωμάτων των παιδιών την καθιστά εξέχουσα υποστηρίκτρια της Unicef Ηνωμένου Βασιλείου.