Πώς μπορεί να διπλασιαστεί η διάρκεια ζωής του μανικιούρ; Ο πιο διάσημος celebrity manicurist απαντά

Οι συμβουλές του Tom Bachik.

Αναρωτιέσαι πώς μπορείτε να διπλασιάσετε τη ζωή του μανικιούρ σας; Απ’ ό,τι φαίνεται δεν είστε η μόνη. Πολλές θαυμάστριες του διάσημου celebrity manicurist, Tom Bachik, έχουν την ίδια απορία. Έτσι ο συνεργάτης της JLo και της Selena Gomez αποφάσισε να απαντήσει στο πολυπόθετο αυτό ερώτημα σε ένα πρόσφατο Q&A στο προφίλ του στο Instagram.

Πώς να κάνω το μανικιούρ να κρατήσει;

Βήμα 1ο: Ξεκίνησε καθαρίζοντας πολύ καλά την επιφάνεια των νυχιών χρησιμοποιώντας ένα προϊόν με 90+% περιεκτικότητα σε οινόπνευμα, έτσι ώστε να απομακρύνεις υπολείμματα βερνικιού και ρύπους. Ο Bachik προτιμά αυτόν τον τρόπο καθαρισμού των νυχιών και όχι το ασετόν.

Βήμα 2ο: Βάψε τα νύχια σου, απλώνοντας λεπτές στρώσεις βερνικιού.

Βήμα 3ο: Αφού στεγνώσει το χρώμα, εφάρμοσε ένα top coat μακράς διάρκειας.

ΟΜΟΡΦΙΑ : ΝΥΧΙΑ13 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ, 2020

Πώς μπορεί να διπλασιαστεί η διάρκεια ζωής ενός μανικιούρ; Ο πιο διάσημος celebrity manicurist απαντά!

Τι είπε ο Tom Bachik στο Instagram;

Γράφει:Βίκυ Χριστοπούλου

 

Αναρωτιέσαι λοιπόν "πώς να κάνω το μανικιούρ να κρατήσει"; Απ’ ό,τι φαίνεται δεν είσαι η μόνη. Πολλές θαυμάστριες του διάσημου celebrity manicurist, Tom Bachik, έχουν την ίδια απορία. Έτσι ο συνεργάτης της JLo και της Selena Gomez αποφάσισε να απαντήσει στο πολυπόθετο αυτό ερώτημα σε ένα πρόσφατο Q&A στο προφίλ του στο Instagram.

Πότε λήγει το αντηλιακό, πόση ώρα πριν την έκθεση στον ήλιο θα πρέπει να εφαρμόζεται και κάθε πότε να ανανεώνεται;

Πώς να κάνω το μανικιούρ να κρατήσει;

Βήμα 1ο: Ξεκινήστε καθαρίζοντας πολύ καλά την επιφάνεια των νυχιών χρησιμοποιώντας ένα προϊόν με 90+% περιεκτικότητα σε οινόπνευμα, έτσι ώστε να απομακρύνεις υπολείμματα βερνικιού και ρύπους. Ο Bachik προτιμά αυτόν τον τρόπο καθαρισμού των νυχιών και όχι το ασετόν.

Βήμα 2ο: Βάψτε τα νύχια, απλώνοντας λεπτές στρώσεις βερνικιού.

Βήμα 3ο: Αφού στεγνώσει το χρώμα, εφαρμόστε ένα top coat μακράς διάρκειας.

Οι συμβουλές του

Tip No.1: Σύμφωνα με τις οδηγίες του Tom Bachik, θα πρέπει να εφαρμόζετε μία φρέσκια στρώση top coat κάθε 2-3 μέρες, έτσι ώστε το μανικιούρ σας να διατηρηθεί αναλλοίωτο.

Tip No.2: Ο Bachik προτείνει την εφαρμογή ενός ενυδατικού ελαίου για τα πετσάκια κάθε βράδυ, έτσι ώστε να διατηρούνται υγιή και ενυδατωμένα.

"Αυτός ο συνδυασμός σχεδόν θα διπλασιάσει τη διάρκεια του μανικιούρ σας", γράφει στο story που ανέβασε στο προφίλ του στο Instagram.

Πηγή: Missbloom.gr