Jill Biden - Kamala Harris | Τα beauty looks τους στην τελετή ορκωμοσίας της νέας κυβέρνησης

Τα makeup και hair looks που επέλεξαν για τη μεγάλη μέρα.

Σήμερα πραγματοποιείται η ορκωμοσία της νέας κυβέρνησης των ΗΠΑ και οι πρώτες φωτογραφίες έχουν ήδη αρχίσει να κατακλύζουν το διαδίκτυο. Την προσοχή για μία ακόμα φορά έκλεψε η Πρώτη Κυρία Jill Biden και η αντιπρόεδρος, Kamala Harris, οι οποίες ολοκλήρωσαν τις εμφανίσεις τους με κομψά blow outs και διακριτικές λάμψεις στο μακιγιάζ. Ακολουθούν όλες οι λεπτομέρειες των beauty looks τους:

Jill Biden

Jill Biden - Kamala Harris | Τα beauty looks τους στην τελετή ορκωμοσίας της νέας κυβέρνησης

H Dr.Jill Biden εμπνεύστηκε από το μπλε Markarian outfit της και δημιούργησε διακριτικά smoky eyes σε σκουρόχρωμες μπλε αποχρώσεις με λάμψη στις εσωτερικές γωνίες και το κέντρο των βλεφάρων, μια λεπτομέρεια που τελικά έκανε τη διαφορά, αφού φώτισε το βλέμμα της κάνοντας παράλληλα τα μάτια της να δείχνουν μεγαλύτερα. 

Εξίσου έξυπνη επιλογή είναι ήταν και η επιλογή του blow out στα μαλλιά της που χάρισε κίνηση και όγκο στην κουπ της. Κάπου εδώ αξίζει να επικροτήσουμε τη νέα Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ και για τις αφέλειές της, οι οποίες είναι η κορυφαία τάση στα μαλλιά για φέτος, αφού χαρίζουν νεανικότητα σε κάθε εμφάνιση.

Kamala Harris

Celebrities Kamala Harris

Εξίσου εντυπωσιακό ήταν το beauty look και της αντιπροέδρου Kamala Harris, η οποία επέλεξε ένα αντίστοιχο blow out hair look για την τελετή ορκομωσίας. 

Celebrities Kamala Harris

Όσον αφορά το μακιγιάζ της, επέλεξε να τονίσει τα μάτια της, σχεδιάζοντας το περίγραμμά τους με μαύρο eyeliner. Το makeup look της ολοκληρώθηκε με nude satin χείλη και έντονο ρουζ στα μήλα, που χάρισε ένα χρώμα υγείας στα μάγουλά της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ