Parisian Cool | To party makeup που συνόδευσε την FW21-22 συλλογή του οίκου Chanel

Τα έντονα τονισμένα μάτια, η βελούδινη επιδερμίδα και τα λαμπερά ελεύθερα μαλλιά ήταν το look du jour.

Κατά τη διάρκεια του show του οίκου Chanel για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2021-22 μεταφερθήκαμε σε ένα underground παριζιάνικο nightclub, που τα έντονα τονισμένα μάτια, η βελούδινη επιδερμίδα και τα λαμπερά ελεύθερα μαλλιά ήταν το look du jour.

Parisian Cool | To party makeup που συνόδευσε την FW21-22 συλλογή του οίκου Chanel

Όπως συνέβη και με τον υπόλοιπο fashion month, το show μεταδόθηκε διαδικτυακά, κάτι το οποίο δεν εμπόδισε την Virginie Viard και το φωτογραφικό δίδυμο Inez & Vinoodh, που σκηνοθέτησε το βίντεο, να μετατρέψουν το catwalk σε μία parisian cool ουτοπία, η οποία ενισχύθηκε φυσικά από το beauty look των μοντέλων.

Μακιγιάζ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στο μακιγιάζ, η έμφαση δόθηκε στα μάτια τα οποία περιγράφηκαν με μαύρο kohl μολύβι δημιουργώντας ένα smudgy look, που θύμιζε έντονα το makeup look που παρουσιάστηκε στο Métiers d’ Art 2020/21 show τον περασμένο Δεκέμβριο. Αυτή τη φορά η Global Creative Make up and Colour Designer, Lucia Pica, διατήρησε την επιδερμίδα φυσική και ματ, ενώ σε αντίθεση με το show του Δεκεμβρίου, τα χείλη ήταν γυμνά-σχεδόν έμοιαζαν να έχουν "σβηστεί" με λίγο foundation. Το grungy makeup look ολοκληρώθηκε με διακριτικά τονισμένα ζυγωματικά και φυσικά φρύδια

Μαλλιά

Το hairstyling ήταν απλό, εκμεταλλευόμενο τη φυσική υφή των μαλλιών των μοντέλων. Ο κοινός παρανομαστής όλων των hair looks ήταν το glossy φινίρισμα που ενίσχυε τον rich girl χαρακτήρα που χαρακτηρίζει τον οίκο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ