Η Rosie Huntington-Whiteley λανσάρει το δικό της beauty brand

Θα είναι αδιαμφισβήτητα ένα πολύ κομψό λανσάρισμα.

Η Rosie Huntington-Whiteley είναι πολλά περισσότερα από ένα εντυπωσιακό μοντέλο. Είναι ο απόλυτος ορισμός του boss lady. Πριν από μερικά χρόνια λάνσαρε την Rose Inc., μια διαδικτυακή πλατφόρμα αφιερωμένη στην ομορφιά. Τώρα το επόμενο επαγγελματικό της βήμα είναι ίσως και το πιο συναρπαστικό, αφού λανσάρει το δικό της beauty brand

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

H Rosie HW έχει μεγάλη εμπειρία στο χώρο, όχι μόνο επειδή στο παρελθόν έχει συνεργαστεί με τους κορυφαίους makeup artists στα backstage των shows, αλλά επειδή έχει κάνει πολλά και collabs με μεγάλα beauty brands. Μέχρι πρόσφατα ήταν επίσης και το πρόσωπο της Hourglass Cosmetics, γεγονός που σίγουρα της κληροδότησε πολλές γνώσεις στον τομέα μακιγιάζ. 

Rose inc

Το λανσάρισμα του brand αποκαλύφθηκε από την ίδια κατά τη διάρκεια ενός Q&A session στο προφίλ της στο Instagram. Πιο συγκεκριμένα, όταν ένας fan τη ρώτησε τι επιφυλάσσει το μέλλον της Rose Inc, εκείνη απάντησε ανεβάζοντας μία φωτογραφία με swatches κραγιόν, ενημερώνοντας τους θαυμαστές της για το νέο λανσάρισμα.  

Rose inc

Έπειτα, όταν κάποιος τη ρώτησε για το κραγιόν που φορά, εκείνη απάντησε πως είναι μέρος της νέας σειράς μακιγιάζ της. "Ανυπομονώ να μοιραστώ περισσότερα μαζί σας", έγραψε. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ