Oscars 2021 | Τα beauty looks που αξίζουν χρυσό αγαλματίδιο

Margot Robbie, Amanda Seyfried, Reese Witherspoon, Zendaya κ.ά.

Μπορεί να πέρασαν το μεγαλύτερο μέρος των τελευταίων μηνών φορώντας loungewear sets και messy buns, ωστόσο όταν πρόκειται να επιστρέψουν στο "φυσικό τους περιβάλλον", δηλαδή το κόκκινο χαλί, οι κορυφαίες stars του Hollywood θυμούνται τις παλιές συνήθειές τους, και βάζουν τα δυνατά τους να εντυπωσιάσουν με glam εμφανίσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τρανό παράδειγμα η 93η τελετή απονομής των βραβείων Oscar, η οποία παρά τις πρωτόγνωρες συνθήκες, εξακολουθεί να αποτελεί το highlight της award season. Είναι τα βραβεία που οι stars κάνουν τις πιο over-the-top επιλογές με τα εντυπωσιακά updos, τα Old Holywood waves και τα κόκκινα χείλη να είναι οι πιο συνήθεις. Η φετινή διοργάνωση δεν αποτέλεσε εξαίρεση. Ιδού τα ωραιότερα beauty looks της βραδιάς: 

Andra Day

Andra Day

Το στοιχείο της εμφάνισής της που ξεχώρισε ήταν το perfectly undone curly updo και οι messy αφέλειές της, τα οποία δημιουργούσαν την τέλεια αντίθεση με το λαμπερό χρυσό φόρεμά της. 

Regina King

Regina King

Τόσο το κομψό ίσιο καρέ της, όσο και το θαλασσί eye look της, που ταίριαζει απόλυτα με το Louis Vuitton φόρεμά της, χάρησαν στην Regina King μια θέση στη λίστα με τις πιο καλοντυμένες της βραδιάς.

Amanda Seyfried

Amanda Seyfried

Η Seyfried συνέχισε το σερί των εντυπωσιακών beauty εμφανίσεων στο κόκκινο χαλί, επιλέγοντας ένα κομψό Old Hollywood inspired χαμηλό σινιόν, smokey eyes και καλοσχηματισμένα χείλη στο χρώμα του κρασιού.

Margot Robbie

Margot Robbie

Ίσως η πιο καλοντυμένη της βραδιάς, η Robbie ήταν σχεδόν αγνώριστη με το dirty blonde hair look και τις wispy αφέλειές της. Το μίνιμαλ μακιγιάζ και η messy loose χαμηλή αλογοουρά της δημιουργούσαν την τέλεια αντίθεση με τη λαμπερή τουαλέτα της, χαρίζοντάς της επάξια μια θέση στη λίστα μας. 

Halle Berry

Halle Berry

Το beauty look που ξεχώρισε στο φετινό κοκκινο χαλί των Oscars ήταν αδιαμφισβήτητα αυτό της Halle Berry, με το πολύ κοντό καρέ και τα baby bangs να χαρίζουν έναν edgy χαρακτήρα στην κατά τ' άλλα ρομαντική εμφάνισή της. 

Reese Witherspoon

Reese Witherspoon

Ένα άκρως ανοιξιάτικο μακιγιάζ επέλεξε για την περίσταση η Reese Witherspoon. Τόσο τα διακριτικά neutral smoky eyes, όσο και τα ροδαλά μάγουλα και τα baby pink χείλη αναδείκνυαν τα χαρακτηριστικά της, ενώ την έκαναν να δείχνει εξαιρετικά φρέσκια.

Zendaya

Zendaya

Για μία ακόμα φορά η Zendaya βρίσκεται ανάμεσα στις stars με τις καλύτερες εμφανίσεις. Η ηθοποιός περπάτησε στο κόκκινο χαλί έχοντας συνδυάσει την cutout Valentino τουαλέτα της, με μίνιμαλ μακιγάζ σε neutral αποχρώσεις και messy κυμματιστά μαλλιά. Κάπου εδώ αξίζει να σημειωθεί ότι η φυσική υφή στα μαλλιά θεωρείται το μεγαλύτερο hair trend για φέτος. 

Maria Bakalova

Maria Bakalova

H Bakalova, η οποία ήταν υποψήφια για τον ρόλο της στην ταινία Borat Subsequent Moviefilm επέλεξε ένα κλασικό Old Hollywood glam look με κόκκινα χείλη και κομψό χαμηλό σινιόν.

Carey Mulligan

Carey Mulligan

Με τη χρυσή cutout τουαλέτα της να είναι το επίκεντρο της προσοχής, η Mulligan κράτησε το μακιγιάζ και το hairdo της απλά, επιλέγοντας διακριτικά τονισμένα μάτια, nude χείλη και ένα '90s inpired banana updo. 

Angela Bassett

Angela Bassett

Sleek ίσια μαλλιά, μπλε smoky eyes και καλοσχηματισμένα mauve nude χείλη: Ένα safe αλλά ταυτόχρονα εντυπωσιακό beauty look, που σίγουρα κατάφερε να κεντρίσει το ενδιαφέρον.

Vanessa Kirby

Vanessa Kirby

Η Kirby επέλεξε ένα vampy look για την περίσταση, συνδυάζοντας τα burgundy χείλη της με ασορτί βερνίκι στα νύχια, ενώ ολοκλήρωσε το beauty look της με πλούσια φρύδια και ένα μίνιμαλ updo.