Το πιο ανατρεπτικό beauty λανσάρισμα φαίνεται πως είναι μόλις λίγους μήνες μακριά

Μπορεί να μην έχουν γίνει ακόμα γνωστές πολλές λεπτομέρειες, ωστόσο ανεξαρτήτως ποικιλίας προϊόντων, το beauty brand του Harry Styles είναι σίγουρο πως θα γίνει ανάρπαστο.

Ο Harry Styles έχει ταλέντο στο τραγούδι, τη στιχουργία, την υποκριτική και το styling, ενώ σύντομα φαίνεται πως θα ανακαλύψουμε και το πόσο καλός businessman είναι. Ακολουθώντας τα βήματα πολλών άλλων celebrities, που λάνσαραν τα δικά τους beauty brands, ο πιο fashion forward τραγουδιστής της γενιάς του φαίνεται πως θα κάνει πολύ σύντομα το ντεμπούτο του στο χώρο της ομορφιάς.

Διαβάστε Επίσης

Νωρίτερα αυτήν την εβδομάδα, οι θαυμαστές του ανακάλυψαν ότι ο 27χρονος Styles έγινε director μιας νέας εταιρείας με το όνομα Pleased As Holdings,’ η ενασχόληση της οποίας είναι τα αρώματα και καλλυντικά. Η Emma Spring, η μητέρα του βαφτιστηριού του Styles και βοηθός του εδώ και πολλά χρόνια, είναι η co-director της εταιρείας.

Μπορεί να μην έχουν αποκαλυφθεί περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το νεοσύστατο brand και την γκάμα των προϊόντων του, ωστόσο οι fans του πρώην μέλους των One Direction υποπτεύονται πως θα περιλαμβάνει βερνίκια νυχιών, καθώς το signature look του ολοκληρώνεται σχεδόν πάντα με ένα φωτεινό ή μαύρο μανικιούρ, αλλά και gender-neutral προϊόντα μακιγιάζ και skincare, αφού το gender neutrality είναι κάτι για το οποίο μάχεται ο ίδιος.

Harry Styles

Όσον αφορά τα αρώματα, η αγαπημένη επιλογή του εδώ και χρόνια είναι το Tobacco Vanille του οίκου Tom Ford, οπότε οι fans του περιμένουν να λανσάρει επιλογές με αντίστοιχες νότες, ίσως σε μια πιο οικονομική τιμή. Μιλώντας στο παρελθόν στην εκπομπή της Ellen DeGeneres είχε πει ότι το signature άρωμά του θα λεγόταν "Boxers or Briefs”. Στα πλαίσια της καμπάνιας Mémoire d’une Odeur του οίκου Gucci είχε πει επίσης: "Μου αρέσουν τα αρώματα που κρύβουν κάποιο συναίσθημα από πίσω. Το ξύπνημα των αναμνήσεων από την όσφρηση είναι πολύ έντονο για όλους. Η μητέρα μου πάντα φορούσε το ίδιο άρωμα. Μυρίζει σαν ρωμαϊκά κεριά και γιασεμί. Οπότε κάθε φορά που το μυρίζω, νιώθω και πάλι σαν παιδί. Πιστεύω ότι όλοι έχουν ένα τέτοιο άρωμα".

Ανεξάρτητα από το αν το beauty brand του Harry Styles λανσαριστεί τελικά ή όχι, οι θαυμαστές του δείχνουν πραγματικά πολύ ενθουσιασμένοι με την προοπτική να φορούν τα καλλυντικά με την υπογραφή του αγαπημένου τους καλλιτέχνη.

Διαβάστε Επίσης