Η Kate Winslet αναλαμβάνει ένα νέο beauty ρόλο

H ταλαντούχα ηθοποιός και ακτιβίστρια είναι η νέα global ambassador της L' Οréal Paris.

Μπορεί να έγινε ευρέως γνωστή ήδη από τα 21 της χρόνια χάρη στον πρωταγωνιστικό της ρόλο στην ταινία "Τιτανικός", ωστόσο η Kate Winslet δεν περιορίστηκε στον τίτλο της "ταλαντούχας και κομψής ηθοποιού". Με το πέρασμα των χρόνων αναδείχθηκε στο απόλυτο πρότυπο για την ανάδειξη της σημασίας της αυτοεκτίμησης και σε μια δυναμική ακτιβίστρια, που εμπνέει τους πάντες γύρω της. Αυτοί ήταν οι λόγοι που η L' Οréal Paris την επέλεξαν ως την νέα global ambassador της.

Η Kate Winslet αναλαμβάνει ένα νέο beauty ρόλο

Η Kate Winslet παθιάζεται με το να ενσαρκώνει στη μεγάλη οθόνη ιστορίες γυναικών που δεν έχουν ποτέ ειπωθεί, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να δώσει στις γυναίκες τη θέση που τους αξίζει στην ιστορία. "Χρειάστηκε να δουλέψω αρκετά για να φτάσω στο σημείο να μην χρειάζεται να απολογηθώ για αυτό που είμαι και να με αποδεχτώ. Είμαι ενθουσιασμένη που ανήκω πλέον στην οικογένεια της L’Oréal Paris και μπορώ στα αλήθεια να πω: Χρειάζεται δύναμη και θάρρος για να μπορέσεις να πιστέψεις ότι αξίζεις. Κάποιες φορές μπορεί να πιστεύεις ότι δεν αξίζεις. Όλοι έχουμε στιγμές σαν κι αυτές. Παρόλα αυτά, όσο περισσότερο επαναλαμβάνεις αυτή τη φράση και πιστεύεις σε όλα αυτά τα οποία είσαι στα αλήθεια όπως κι αν αυτοπροσδιορίζεσαι, τότε με το χρόνο και με πίστη στον εαυτό σου θα καταλάβεις κι εσύ ότι αξίζεις.", λέει η ίδια.

Τόσο στη ζωή, όσο και στην τέχνη, φροντίζει να δίνει φωνή σε σκοπούς που σχετίζονται με τις αξίες που πρεσβεύει η L'Oréal Paris: ίσα δικαιώματα, φεμινισμός, αποδοχή της διαφορετικότητας και βιωσιμότητα. Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι η ηθοποιός εντάχθηκε στον οργανισμό Γυναικών του ΟΗΕ (UN Women) συμμετέχοντας στην καμπάνια του Shadow Pandemic, που ενθαρρύνει τους ανθρώπους να επισκέπτονται γυναίκες που βρίσκονται σε πιθανό κίνδυνο, ενώ υποστηρίζει και τον οργανισμό Ovarian Cancer Action που έχει στόχο καμία γυναίκα να μην πεθαίνει από καρκίνο των ωοθηκών.