Η κορυφαία βασιλική makeup artist αποκαλύπτει τα μυστικά του νυφικού μακιγιάζ

Κι όμως μπορείτε να πετύχετε ένα κομψό αποτέλεσμα κάνοντας το μακιγιάζ του γάμου σας μόνη σας.

Αν προτιμάτε να ξοδέψετε το budget του γάμου σας στο ταξίδι του μέλιτος, δοκιμάστε  να κάνετε μόνη σας στο σπίτι το νυφικό μακιγιάζ σας. Για να πετύχετε ένα πραγματικά όμορφο αποτέλεσμα, ακολουθήστε τις συμβουλές της royal makeup artist Hannah Martin, η οποία καθοδηγούσε την Kate Middleton όταν έκανε το μακιγιάζ για το γάμο της, ενώ κρύβεται πίσω από το φρέσκο νυφικό makeup look και της πριγκίπισσας Ευγενίας.

Εμπνευστείτε

Σύμφωνα με την Martin, η καλύτερη πηγή έμπνευσης για το μακιγιάζ για το γάμο σας είναι ο ίδιος σας ο εαυτός. "Βρίτε φωτογραφίες σου από τότε που νίωθατε πολύ καλά και πολύ όμορφη. Παρατηρήστε  τους τόνους του μακιγιάζ σας και χρησιμοποιήστε τους ως έμπνευση για το νυφικό look σας", λέει. "Πολλές γυναίκες μου δείχνουν σαν έμπνευση φωτογραφίες γυναικών που δεν τους μοιάζουν καθόλου. Διαφορετική απόχρωση επιδερμίδας, διαφορετικό χρώμα μαλλιών, διαφορετικό σχήμα ματιών. Το μακιγιάζ σας δεν θα δείχνει ποτέ ίδιο με εκείνων. Εσείς είστε η δική σας πηγή έμπνευσης".

Εξασκηθείτε

Όταν καταλήξετε στο μακιγιάζ για το γάμο σας, το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να εξασκηθείτε σε αυτό, κάνοντας το τουλάχιστον 3-4 φορές. Διαφορετικά το μόνο που θα καταφέρετε είναι να στρεσαριστείτε τη μέρα του γάμο σας. "Αν αγοράσετε προϊόντα μακιγιάζ ειδικά για τη μέρα του γάμου σας, μην περιμένετε να τα ανοίξετε εκείνο το πρωί", συμβουλεύει η Martin, έτσι ώστε να έχετε τεστάρει ότι ταιριάζουν με την επιδερμίδα σας.

Ετοιμάστε το bridal kit σας

"Συγκεντρώστε όλα τα προϊόντα που θα χρειαστείτε σε ένα διαφορετικό νεσεσέρ, το οποίο θα έχετε μαζί σας όταν θα κάνετε το μακιγιάζ για το γάμο σας", λέει η Martin. "Φροντίστε τα πάντα να είναι σε ένα μέρος", συμβουλεύει.

Την ημέρα του γάμου

"Μην ξεχάσετε να έχετε μαζί σας μια πούδρα για touch ups κατά τη διάρκεια της μέρας. Αν έχετε λιπαρή επιδερμίδα, πάρτε μαζί σα ςγια blotting papers, ώστε να μπορείτε να απομακρύνετε τη λιπαρότητα, χωρίς να εφαρμόζετε κάποιο προϊόν. Έχετε πάντα μαζί σα ςένα lip balm καθώς τα χείλη σας θα είναι πιο ξηρά λόγω του ενθουσιασμού, του άγχους και της σαμπάνιας. Σε κανέναν δεν αρέσει το κραγιόν πάνω στα ξηρά χείλη, οπότε αφαιρέστε το, εφαρμόστε το lip balm και εφαρμόστε το κραγιόν ξανά. Όχι μόνο θα δείχνει καλύτερο, αλλά θα νιώθετε και πιο άνετα όταν θα μιλάτε με τους καλεσμένους σας", λέει η Martin.

"Τέλος, πάρτε μαζί σας ένα ρουζ. Έχετε το μαζί σας στο τσαντάκι σας. Το μόνο που χρειάζεται για να φύγει το χρώμα από τα μάγουλά σας είναι ένα ενθουσιώδες φιλί από κάποιον καλεσμένο. Μόλις φύγει, είναι πολύ εύκολο να δείχνετε και πάλι κουρασμένη. Η εφαρμογή του ρουζ είναι το πιο αναζωογονητικό touch up που μπορείτε να κάνετε".

Πηγή: Missbloom.gr