Το πιο κομψό σχήμα στα νύχια για το χειμώνα 2021-22

Τα μανικιούρ που θα το απογειώσουν.

Οι δεκαετίες του 1990 και του 2000 έχουν την τιμητική τους φέτος, με τις περισσότερες τάσεις του σήμερα να εμπνέονται από το grungy στιλ της πρώτης και τη χαοτική αισθητική της δεύτερης. Μία από τις πιο πρόσφατες προσθήκες στη λίστα με τις throwback τάσεις που αναμένεται απασχολήσουν ιδιαίτερα τους επόμενους μήνες δεν είναι άλλη από τα τετράγωνα νύχια. 

Διαβάστε Επίσης

"Το τετράγωνο σχήμα στα νύχια είναι τεράστια τάση αυτήν την στιγμή", λέει η celebrity manicurist Michelle Humphrey. "Τα ’00s έχουν επιστρέψει στη μόδα με brand, όπως τα Miu Miu και Blumarine να επαναφέρουν στο προσκήνιο τη νοσταλγική μόδα, οπότε φυσικό επόμενο είναι να ακολουθούν και οι τάσεις στα νύχια", προσθέτει.

Τετράγωνα νύχια | Πώς να υιοθετήσετε τη Νο.1 τάση φέτος

Εάν η βάση των νυχιών σας είναι στενή και τα δάχτυλά σας λεπτά, το τετράγωνο σχήμα είναι το πλέον ιδανικό για εσάς. Πρόκειται για ένα ιδιαίτερα μοντέρνο στιλ, το οποίο προτιμούν πλέον γυναίκες κάθε ηλικίας. 

Φέτος η μόδα καλεί για τετράγωνα νύχια μεσαίου ή μακριού μεγέθους. Τα σκουρόχρωμα βερνίκια αγαπούν το εν λόγω σχήμα, και του δίνουν έναν cool αέρα, το ίδιο και τα γεωμετρικά και negative space σχέδια. Αν θέλετε να ενισχύσετε τον '90s/Y2K χαρακτήρα του, συνδυάστε το με γαλλικό μανικιούρ ή ακόμα και με αμερικάνικο μανικιούρ, δηλαδή την πιο απαλή και διακριτική εκδοχή του αγαπημένου στιλ. 

Καθώς τα μακριά τετράγωνα νύχια είναι ιδαίτερα επιρρεπή στο σπάσιμο, θεωρείται πολύ σημαντικό να τα φροντίζετε σε καθημερινή βάση με θεραπείες και ενυδατικά έλαια, αλλά και να απευθύνεστε στην manicurist σας όταν πρόκειται να αφαιρέσετε το ημιμόνιμο, αντί να το κάνετε μόνη σας στο σπίτι. 

10 κομψά nail looks για τετράγωνα νύχια

Διαβάστε Επίσης