Season's Essentials | Τα must-haves για μια λαμπερή και νεανική όψη

Επενδύστε σε προϊόντα φροντίδας και μακιγιάζ που χαρίζουν λαμπερή επιδερμίδα και εξασφαλίζουν νεανική όψη.

Πληθωρικές βλεφαρίδες

Πληθωρικές βλεφαρίδες

Πολλαπλασιάστε τον όγκο και ενισχύστε την πυκνή εμφάνιση των βλεφαρίδων σας με τη μάσκαρα Sumptuous Extreme Mascara της Estée Lauder. Η σύνθεσή της περιέχει τρία διαφορετικά ήδη ινών εξασφαλίζοντας το εφέ της επιμήκυνσης βλεφαρίδων (Hondos Center).

Κομψό μανικιούρ

Κομψό μανικιούρ

Αναδείξτε με τον ιδανικό τρόπο τα άκρα σας διατηρώντας το σχήμα των νυχιών σας οβάλ και επιλέγοντας για το μανικιούρ σας βερνίκια σε εντυπωσιακά φωτεινές ή σε πιο σκούρες αποχρώσεις από την παλέτα του κόκκινου. Εδώ βερνίκια νυχιών Off The Record και Spice It Up της Essie.

Ελληνικό χρυσάφι

Ελληνικό χρυσάφι

Χάρη στο φρέσκο εκχύλισμα κρόκου Κοζάνης και το κολλαγόνο φυτικής προέλευσης, η επανορθωτική κρέμα Golden Krocus Hydra-Filler Plumping Cream της KORRES αντιμετωπίζει τα σημάδια γήρανσης και ενισχύει τη σφριγηλότητα και τη νεανική όψη της επιδερμίδας του προσώπου (στα φαρμακεία).

Shine in a flash

Shine in a flash

Σαν ένα ενυδατικό balm περιποίησης, το κραγιόν Rouge Coco Flash της Chanel προσφέρει με μία κίνηση εκθαμβωτική λάμψη, διακριτικό χρώμα και την απόλυτη αίσθηση άνεσης και απαλότητας στα χείλη.

Φυσική λάμψη

Φυσική λάμψη

Απλώστε το highlighter Liquid Strobing Νο 02 της Radiant στα σημεία του προσώπου που τονίζονται φυσικά ή αναμείξτε μια μικρή ποσότητα με το μέικαπ (Hondos Center)

Πρακτική παλέτα

Πρακτική παλέτα

Α Οι παλέτες που διαθέτουν διαφορετικές αποχρώσεις ρουζ και highlighter, όπως η Blush & Glow Palette No 401 της Erre Due, σας επιτρέπουν να δημιουργήσετε το ιδανικό για εσάς χρώμα αναμειγνύοντας με ένα πινέλο δύο ή και περισσότερες πούδρες.

Feathered style

Feathered style

Για μια βραδινή εμφάνιση που επιθυμείτε ένταση στο βλέμμα τολμήστε τις ψεύτικες βλεφαρίδες True Or False Lashes 83 Siren της M.A.C. για πλούσιο όγκο.

Νυχτερινή αναδόμηση

Νυχτερινή αναδόμηση

Για εντατική ανάπλαση και αντιγηραντική φροντίδα επενδύστε στην κρέμα νύχτας Replasty Age Recovery Night της Helena Rubinstein (Hondos Center).

Ονειρικά ταξίδια

Ονειρικά ταξίδια

Ο οίκος Diptyque δημιουργεί άλλη μία συλλεκτική συλλογή για τα 60ά του γενέθλια, αφιερωμένη στους αγαπημένους προορισμούς των ιδρυτών του. Από τη συλλογή Le Grand Tour ξεχωρίσαμε το άρωμα «Kyoto» με λιβάνι και τριαντάφυλλο (Attica)

Paris calling

Paris calling

Με έμπνευση τη σειρά «Emily In Paris» με τη Lily Collins, η Lancôme παρουσιάζει μια συλλεκτική συλλογή προϊόντων περιποίησης και μακιγιάζ. Ξεχωρίσαμε το νεσεσέρ και την παλέτα με σκιές ματιών Maxi Eyeshadow Palette.

Λίφτινγκ ματιών

Λίφτινγκ ματιών

Ο νέος ορός Total Eye Lift της Clarins προσφέρει άμεσα εφέ λίφτινγκ στην περιοχή των ματιών, ενώ μακροπρόθεσμα ανορθώνει και σμιλεύει το περίγραμμά τους.

Beauty tool

Beauty tool

Το πινέλο Daiya Fude Face Duo της Shiseido διαθέτει μία άκρη με πυκνές ίνες και μία με τζελ υφή, η οποία μιμείται την εφαρμογή με τα δάχτυλα χωρίς να απορροφά προϊόν.

Ορός λάμψης

Ορός λάμψης

Ενισχύστε τη φωτεινότητα της επιδερμίδας σας με τον ορό Pure Gold Concentrate της La Prairie, ο οποίος λειαίνει τις ρυτίδες, εξομαλύνει τον τόνο και προάγει την πυκνότητα της επιδερμίδας (Hondos Center).

Εσωτερική λάμψη

Εσωτερική λάμψη

Ενδυναμώστε τον προστατευτικό φραγμό της επιδερμίδας σας με τον ορό Ultimune Power Infusing Concentrate της Shiseido με νέα τεχνολογία ImuGenerationRED™.