Η νέα mascara που φιλοδοξεί να αντικαταστήσει όλες τις άλλες

Χαρίζει δραματικό όγκο και μήκος, διαχωρίζει, ανορθώνει και "γυρίζει" τις βλεφαρίδες.

Αν θέλετε πραγματικά δραματικές βλεφαρίδες με πλούσιο όγκο, μήκος και εντυπωσιακή καμπυλότητα, τότε το πιο πιθανό είναι να χρησιμοποιείτε περισσότερες από μία mascara κάνοντας layering. Η MAC φιλοδοξεί να σας απαλλάξει από το χάος στο boudoir σας αντικαθιστώντας όλες τις mascaras με τη νέα MAC Stack Mascara

Η νέα mascara που φιλοδοξεί να αντικαταστήσει όλες τις άλλες


Χρειάστηκαν περισσότερα από δυο χρόνια για τη δημιουργία της και το ζητούμενο ήταν απλό: να συγκεντρώσει όλες τις απαιτήσεις από μία μάσκαρα σε ένα μόνο προϊόν. Τα ενσωματωμένα βουρτσάκια σε δυο μεγέθη, Superstack Mega Brush και Superstack Micro Brush, χαρακτηρίζονται από ένα απόλυτα ειδικό σχήμα που θυμίζει το πέταλο ενός λουλουδιού, έτσι ώστε να καλύπτουν και τα πιο μικρά τριχίδια, από όλες τις πλευρές τους χαρίζοντας αξεπέραστο μήκος και ένταση, που διαρκεί για έως και 24 ώρες.

mascara

Μια μόνο στρώση μπορεί να χαρίσει μία κρεμώδη και ανάλαφρη εμφάνιση στο βλέμμα, ενώ περισσότερες στρώσεις προσδίδουν σαγηνευτικό μήκος και τέλειο όγκο. "Η μοναδική της φόρμουλα, είναι ιδανική για τις γυναίκες που αναζητούν διαφορετικά και ποικιλόμορφα χαρακτηριστικά σε ένα προϊόν, καθώς τους προσφέρει τον απόλυτο έλεγχο", αναφέρει η Tiffany Johnston, Senior Artist με έδρα το Λος Άντζελες των Η.Π.Α.

info
maccosmetics.gr