Οι μεγαλύτερες τάσεις στα νύχια αυτήν την στιγμή σύμφωνα με το street style

Τα χρώματα που επιλέγουν τώρα οι πιο κομψές γυναίκες.

Ο fashion month έφτασε αισίως στο τέλος του. Οι εμφανίσεις ωστόσο του fashion crowd στις μητροπόλεις της μόδας τώρα ξεκινούν να μας απασχολούν, υποδεικνύοντας τα μακιγιάζ, τα χτενίσματα και τα μανικιούρ που θα αποκτήσουν trend status μέσα στους επόμενους μήνες. Από τις εμφανίσεις τους αναδείχθηκαν και οι οι κορυφαίες τάσεις στα νύχια για το 2022 με κυριότερες τα κλασικά χρώματα και τα διαχρονικά στιλ. Ακολουθούν οι τάσεις, που ξεχώρισαν:

Οι top τάσεις στα νύχια 2022 σύμφωνα με το street style

Pretty in Pink

Pretty in Pink

Το ροζ σε όλες τις εντάσεις, από το πιο girly φούξια μέχρι το πιο ρομαντικό nude pink, ήταν μία από τις αγαπημένες επιλογές του fashion crowd. 

Πολλές influencers επέλεξαν να το "στολίσουν" με διακριτικά nail art σχέδια, αλλά και να το κάνουν μέρος των matchy matchy ροζ εμφανίσεών τους.

Chocolate Brown

Chocolate Brown

To καφέ, από την πιο ανοιχτόχρωμη μπεζ, μέχρι την πιο rusty εκδοχή του, θα είναι το it χρώμα νυχιών για το 2022, σύμφωνα με τους μεγαλύτερους σχεδιαστές, αλλά και τις πιο επιδραστικές γυναίκες στη μόδα αυτήν την στιγμή. 

Το fashion crowd αγάπησε το καφέ σαν μία νέα, πιο ενδιαφέρουσα εναλλακτική στα κλασικά neutral nude νύχια, με τις περισσότερες influencers να το τολμούν σε κοντά μόνο νύχια.

Red Hot

Red Hot

Το κλασικό κόκκινο χρώμα στα νύχια εξακολουθεί να αποτελεί την πιο καθολικά κολακευτική και κομψή επιλογή, που μπορείτε να κάνετε. 

Φέτος πειραματιστείτε με διαφορετικούς τόνους του κόκκινου και σχήματα νυχιών, μέχρι να βρείτε εκείνο που σας ταιριάζει περισσότερο. 

French Manicure

French Manicure

Τρία χρόνια μετά το δυναμικό comeback του, το γαλλικό μανικιούρ εξακολουθεί να διατηρεί τη θέση του στις λίστες με τα κορυφαία nail trends. Φέτος προτιμήστε τις πιο διακριτικές εκδοχές του, όπως εκείνη, που καλεί για πιο λεπτή γραμμή στην άκρη των νυχιών ή το αμερικανικό "αδερφάκι" του.

Black is Back

Black is Back

Κόντρα σε όλα τα προγνωστικά, ένα από τα πιο δημοφιλή χρώματα στα νύχια για την άνοιξη είναι το μαύρο.

Το ουδέτερο χρώμα δείχνει εξαιρετικά κομψό τόσο σε κοντά νύχια, όσο και σε πιο μακριά, αν συνδυαστεί με διακριτικά nail art σχέδια.