Το "έξυπνο" μακιγιάζ με το οποίο οι royals κρύβουν χρόνια από την εμφάνισή τους

Ο λόγος που η Kate Middleton και η βασίλισσα Letizia δεν φορούν ποτέ μαύρο eyeliner.

Μπορεί η πριγκίπισσα Diana να έκανε το μπλε eyeliner στη γραμμή των κάτω βλεφαρίδων το σήμα κατατεθέν της, ωστόσο τόσο η νύφη της, Kate Middleton, όσο και η βασίλισσα Letizia δείχνουν την προτίμησή τους σε ένα άλλο staple του γυναικείου νεσεσέρ, που τους επιτρέπει να κρύβουν χρόνια από την εμφάνισή τους.

Kate Middleton-Βασίλισσα Letizia | Το αγαπημένο προϊόν μακιγιάζ τους

Το "έξυπνο" μακιγιάζ με το οποίο οι royals κρύβουν χρόνια από την εμφάνισή τους

Kαι οι δύο τείνουν να αποφεύγουν το κλασικό μαύρο μολύβι ματιών, το οποίο τείνει να κάνει τα χαρακτηριστικά του προσώπου πιο "άγρια", αλλά και να δείχνει πιο "βαρύ" στις πρωινές εμφανίσεις, και προτιμούν σχεδόν πάντα το καφέ eyeliner.

Kate Middleton

Διαβάστε Επίσης

Η βασίλισσα της Ισπανίας συνήθως "περιγράφει" το περίγραμμα των ματιών της με ένα ανοιχτόχρωμο καφέ μολύβι, ενώ η δούκισσα του Cambridge προτιμά να τονίζει περισσότερο την εξωτερική γωνία χρησιμοποιώντας ένα μολύβι σε σκουρόχρωμη καφέ απόχρωση. Κοινός παρανομαστής των makeup looks και των δύο είναι η "διάφανη" επιδερμίδα, τα ροδαλά μάγουλα, τα πλούσια φρύδια και τα nude χείλη, που κάνουν την εμφάνισή τους να δείχνει ακόμα πιο νεανική.

βασίλισσα Letizia

Αξίζει να σημειωθεί ότι και οι δύο απαρνήθηκαν πρόσφατα τις έντονες πλαϊνές χωρίστρες στα μαλλιά τους και υιοθέτησαν ένα πιο sleek hair look με χωρίστρα στη μέση, που τονίζει περισσότερο τις γωνίες του προσώπου και το κάνει να δείχνει πιο αδύνατο, αναδεικνύοντας παράλληλα τα χαρακτηριστικά του. 

Διαβάστε Επίσης