Τα ανοιξιάτικα μανικιούρ που έχουν την έγκριση των Παριζιάνων φέτος

Πώς να πάρετε λίγη από τη φινέτσα τους ένα μανικιούρ τη φορά.

Όταν συζητάμε για διαχρονικό στιλ, η πρώτη σκέψη είναι να ανατρέξουμε στις εμφανίσεις των Γαλλίδων. Αυτό που τις κάνει να ξεχωρίζουν από τις υπόλοιπες γυναίκες είναι πολύ απλά το ότι δεν ακολουθούν τάσεις. Μοιάζουν να έχουν μια έμφυτη φινέτσα, που τις καθοδηγεί να κάνουν πάντα τις πιο chic επιλογές τόσο στο ντύσιμο, όσο και στην ομορφιά. Όσον αφορά το μανικιούρ τους, οι go-to επιλογές τους είναι αυτές που ανήκουν στη κατηγορία των basics, ενώ ξεχωριστή θέση στην καρδιά τους έχει πάντα το γαλλικό μανικιούρ. 

Στην κορυφή των προτιμήσεών τους φέτος εξακολουθούν να βρίσκονται τα κλασικά μανικιούρ, που είναι συνυφασμένα με τη γαλλική αισθητική, το κόκκινο και το nude. Δεν είναι λίγες εκείνες μάλιστα που επιλέγουν να μη βάφουν καν τα νύχια τους, εστιάζοντας την προσοχή τους στη σχολαστική περιποίησή τους και το σχήμα τους

Διαβάστε Επίσης

Φέτος, ίσως λόγω της επιστροφής στην κανονικότητα, πολλές είναι εκείνες που σκέφτονται έξω από το "κουτί", δοκιμάζοντας διαφορετικά μανικιούρ, που όμως εξακολουθούν να συμβαδίζουν με την clean cut αισθητική τους. Το λευκό αναδεικνύεται στη νέα αγαπημένη τους εναλλακτική του nude, ενώ στη λίστα με τα french girl approved στιλ εντάσσεται το γαλλικό μανικιούρ σε μοντέρνες εκδοχές, όπως εκείνη που καλεί για χρώμα στην άκρη των νυχιών και η "ανάποδη" version του.

Τα μανικιούρ που επιλέγουν οι Παριζιάνες αυτήν την στιγμή

Reverse French Manicure

Dusty Pink

French Manicure

White

Bright Red

Clean Manicure

Orange Red

Glossy Nude

Dark Red

Διαβάστε Επίσης